Eurovision: Η νικήτρια του Sanremo, Angelina Mango, και το viral trend με τον Mahmood στο TikTok
Tik Tok

Eurovision: Η νικήτρια του Sanremo, Angelina Mango, και το viral trend με τον Mahmood στο TikTok

Eurovision: Η νικήτρια του Sanremo, Angelina Mango, και το viral trend με τον Mahmood στο TikTok

Η εμφάνισή της κέρδισε το κοινό και τους κριτές

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ιταλίας, Sanremo, ολοκληρώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου με την Angelina Mango να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision.

Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και η κριτική επιτροπή είδε και τους 30 καλλιτέχνες που συμμετείχαν για να αποφασίσουν τον νικητή.

Η νεαρή Ιταλίδα τραγουδίστρια κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με την εμφάνισή της παρότι το τραγούδι της δεν έχει γίνει ακόμη τόσο viral όσο του Mahmood.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και το Στούντιο 4, στα τραγούδια που έχουν επιλεχθεί μέχρι στιγμής για τον μουσικό διαγωνισμό, η Angelina βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Το TikTok, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη αφού από την πρώτη στιγμή του Tutta gold με τον Mahmood έχει γίνει viral.

Μόνο που δεν έχει γίνει viral μόνο το τραγούδι αλλά και η χορογραφία του και όλοι είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό χορεύουν στις κινήσεις που υπέδειξε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που δείχνουν την αντίδρασή τους την πρώτη φορά που άκουσαν το τραγούδι όπου δεν τους ενθουσίασε και στο τώρα που οριακά το βλέπουν και στον ύπνο τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Mahmood έχει εκπροσωπήσει ήδη την Ιταλία δύο φορές και έχει κατακτήσει υψηλές θέσεις.

@dennis_coghene Preferita di quest’anno period @Mahmood #mahmood #tutagold #sanremo #sanremo24 #ariston #fantasanremo ♬ suono originale – SanremoRai

@t.jansenn Petizione per creare il periodo di ferie durante la settimana di Sanremo grazie. #sanremo2024 #mahmood #tutagold ♬ suono originale – SanremoRai

Διαβάστε επίσης

Sanremo 2024: Η επική χορογραφία του Τζον Τραβόλτα με τα….παπάκια!