Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έπεσε σε… «γύπα» ταξιτζή – «Ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι…»
Tik Tok

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έπεσε σε… «γύπα» ταξιτζή – «Ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι…»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έπεσε σε… «γύπα» ταξιτζή – «Ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι…»

Το storytime στο TikTok

Έξαλλη έκανε πρόσφατα ταξιτζής τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη με το γνωστό μοντέλο να διηγείται σε story time στο TikTok το άβολο περιστατικό που βίωσε.

Όλα έγιναν μία μέρα που έψαχνε ταξί, όπως το συνηθίζει αλλά όλα στο τέλος ακύρωναν την κράτηση.

Κάπως έτσι στο τελευταίο ταξί που έκλεισε έσπευσε να στείλει μήνυμα στον οδηγό να μην την ακυρώσει γιατί θα αργούσε στο ραντεβού της, γεγονός που έδωσε αργότερα το πάτημα για τη δυσάρεστη εμπειρία της.

Και ο λόγος ότι έπεσε σε «γύπα» ταξιτζή που τη φλέρταρε διαρκώς και ενοχλητικά σε σημείο να θέλει – σύμφωνα με την εξομολόγησή της – να του χτυπήσει το κεφάλι στο τιμόνι!

«Είναι ένας τύπος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”. Του μιλάω στον πληθυντικό για να του το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου”. Του λέω “με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά”. Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”. Μου ανέβηκε το αίμα στιο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι όταν με έλεγε “αγάπη μου”» εξομολογήθηκε μέσα σε όλα η Γαρυφαλιά Καληφώνη.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Garifalia.kalifoni♍️

Διαβάστε ακόμη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»

Χρήστος Μάστορας: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη – «Είμαστε ερωτευμένοι»

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Love is in the air – Η νέα τους κοινή φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη