Γιώργος Σαμπάνης: «Ρε παιδιά, έφαγα πέντε χυλόπιτες. Το πήρα απόφαση και…»
Tik Tok

Γιώργος Σαμπάνης: «Ρε παιδιά, έφαγα πέντε χυλόπιτες. Το πήρα απόφαση και…»

Γιώργος Σαμπάνης: «Ρε παιδιά, έφαγα πέντε χυλόπιτες. Το πήρα απόφαση και…»

Η άγνωστη ιστορία που διηγήθηκε σε συναυλία του

Μια άγνωστη ιστορία θέλησε να μοιραστεί ο Γιώργος Σαμπάνης σε συναυλία του στην Κύπρο και αποκάλυψε όλη την ιστορία πίσω από τραγούδι που ερμηνεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής με «πόνο» παραδέχτηκε πώς έφαγε αρκετά άκυρα για το εν λόγω τραγούδι και τελικά το σύμπαν συνωμότησε να γίνει μεγάλη επιτυχία.

«”Έλα ρε Γιωργάρα με κοροϊδεύεις; Τραγούδι είναι αυτό που μου έστειλες; Εδώ είπαμε να σωθούμε όχι να καταστραφούμε”. Τον ρωτάω “δηλαδή δεν είναι καλό το τραγούδι;” και μου απαντάει “άστο Γιωργάρα δοκάρι και έξω”. Του λέω “εντάξει ρε φίλε, δεν έχω άλλο τραγούδι. Ας το αφήσουμε και άμα μου κάτσει κάτι θα σου στείλω”. Δεν έστειλα ποτέ.

να μήνα μετά, εγώ δεν πτοούμαι, βρίσκομαι με έναν άλλο πολύ μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που μου ζητάει τραγούδι. Του πηγαίνω αυτό το τραγούδι και μου λέει ότι είναι μάπα.

Περνάνε δύο τρεις μήνες και βρίσκομαι με έναν άλλο μεγάλο τραγουδιστή – εγώ εκεί επιμονή λέω “δεν μπορεί, δεν το καταλαβαίνουν το τραγούδι μου, είναι ωραίο – του παίζω το τραγούδι και μου λέει “Γιωργάκι ξέρεις πόσα τέτοια έχω πει εγώ στη ζωή μου; Άστο ρε αγόρι μου”.

Τέλος πάντων σκέφτομαι ότι μάλλον δεν είναι αντρικό το κομμάτι και ότι θα πηγαίνει σε γυναίκα. Παίρνω τηλέφωνο μια πολύ μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια της λέω “έλα αγάπη μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να πεις το τραγούδι μου”. Μου λέει ναι και έρχεται στο στούντιο. Μου λέει μετά “Γιώργο δεν είναι τραγούδια αυτά για εμένα”».

«Εντάξει. Ρε παιδιά έφαγα πέντε χυλόπιτες. Το πήρα απόφαση και βάζω το τραγούδι στο συρτάρι, που σημαίνει ότι το πέταξα.

Τρία χρόνια μετά είχα πάει διακοπές. Δεν είχα ούτε κιθάρα, ούτε σήμα. Ήμουν σε μια παραλία πεταμένη στο πουθενά και κάπως πιάνει σήμα το κινητό μου και είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μου λέει “έλα ρε πού είσαι;” και του απαντάω “σε μια παραλία”. Μου λέει “θέλω ένα τραγούδι για να βγω” και του λέω “αδερφέ δεν έχω κανένα τραγούδι”. Μου λέει “στείλε μου ρε παιδί μου από το συρτάρι ό,τι έχεις”. Του λέω “έχω ένα αλλά το έχουν απορρίψει 5-6 άτομα”. Απαντάει “έλα ρε Γιωργάρα τώρα μεταξύ μας, δεν πειράζει, στείλτο”. Το στέλνω και μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο “έλα ρε, τι τραγουδάρα είναι αυτή ρε φίλε”.

Λοιπόν ο Νίκος ήταν σε αυτή την εταιρεία με τον ίδιο παραγωγό. Πηγαίνει το τραγούδι ο ίδιος στον παραγωγό και του λέει “με αυτό θα βγω”. Με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει “Ρε Σαμπάνη τι τραγούδι έγραψες; Τι κομματάρα είναι αυτή;”. Για κάποιο λόγο γίνανε όλα!».

@harayerimou #fypシ #foryou #foryoupage #sabanis ♬ original sound – harayerimou