Η Ειρήνη από το My Style Rocks με «γκλόσι» εμφάνιση σε μοναστήρι αλλά «έφαγε» πόρτα
Tik Tok

Η Ειρήνη από το My Style Rocks με «γκλόσι» εμφάνιση σε μοναστήρι αλλά «έφαγε» πόρτα

Η Ειρήνη από το My Style Rocks με «γκλόσι» εμφάνιση σε μοναστήρι αλλά «έφαγε» πόρτα

Στη συνέχεια συμμορφώθηκε όμως και μπήκε στη μονή...

Αναμφίβολα η Ειρήνη Καζάκη ήταν η πιο αμφιλεγόμενη συμμετοχή στο φετινό My Style Rocks.

Η παίκτρια προκάλεσε ουκ ολίγες φορές πονοκέφαλο στους κριτές με τα looks που παρουσίαζε καθώς όπως διέρρευσε είχε για στυλίστρια τη Ραμόνα Βλαντή.

Όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με την Ειρήνη να φορά ρούχα που είχε φορέσει ήδη η Ραμόνα εκείνη το αρνήθηκε, αργότερα εμμέσως το παραδέχτηκε και στη συνέχεια το ξαναδιέψευσε.

Το κακό όμως είχε γίνει αφού η εμπιστοσύνη των κριτών κλυδωνίστηκε.

My Style Rocks: «Τι συμφέρον είχες να μας λες ψέματα μέσα στα μούτρα μας;»

Εκείνοι πίστευαν ότι πίσω από τις δυνατές εμφανίσεις της κρυβόταν η Ραμόνα ενώ τις φορές που τα looks της απευθύνονταν στην… fashion police θεωρούσαν πως το κάνει για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια.

Όπως και να έχει το όνομα της Ειρήνης είναι από αυτά που ξεχώρισαν στο παιχνίδι και βγαίνοντας από αυτό φαίνεται πως επικεντρώθηκε στο Tik Tok.

Εκεί έχει χτίσει το δικό της community των… glossy, εμπνευσμένο από την ατάκα της που την έχει κάνει viral σε όλο το διαδίκτυο.

@glossy_community Na to kanw glossy trackk???? #glossikini #glossymono #fy #glossycommunity #glossy #kazaki #mystylerocksgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Glossyyyyyy 💖🧚🏻‍♀️💫💋
Η Ειρήνη σε πρόσφατο ποστ της ταρακούνησε ξανά τα νερά με το  OOTD βίντεο που ανέβασε για την επίσκεψή της σε μοναστήρι.
Αφού αποκάλυψε ότι έφαγε πόρτα αρχικά επειδή δεν συμμορφώθηκε με το dress code της μονής, παρουσίασε το εναλλακτικό της outfit με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα.
Και επειδή την πολλή μαυρίλα δεν την άντεξε επιστράτευσε ένα ροζ φουλάρι στο κεφάλι, χρωματιστές σαγιονάρες και μία τσάντα σε σχήμα γάτας!
@glossy_community Msr edition 🥰💖💫💋 #mystylerocks #glossymono #glossycommunity #fyp #glossy #kazaki ♬ πρωτότυπος ήχος – Glossyyyyyy 💖🧚🏻‍♀️💫💋