Κέισι Μίζιου: «Κάπως ξαναβρήκα τον εαυτό μου»
Tik Tok

Κέισι Μίζιου: «Κάπως ξαναβρήκα τον εαυτό μου»

Κέισι Μίζιου: «Κάπως ξαναβρήκα τον εαυτό μου»

Η αινιγματική ανάρτησή της στο TikTok

Μια αρκετά αινιγματική ανάρτηση έκανε η Κέισι Μίζιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και μοιράστηκε κάποια πράγματα για τον εαυτό της.

Αν και όπως είπε δεν ανοίγεται εύκολα, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πώς έχουν γίνει αλλαγές στη ζωή της, δίχως πολλές λεπτομέρειες.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανα βιντεάκι στο TikTok, ειδικά GRWM. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου από την τελευταία φορά.

Γενικά, όμως, εγώ δεν μιλάω πολύ εύκολα, δεν μου είναι εύκολο να μοιράζομαι. Περνάω ένα από τα πιο ωραία καλοκαίρια μου, παρότι είμαι ακόμα στην Αθήνα. Κάπως ρε παιδί μου, ξαναβρήκα τον εαυτό μου με κάποιο τρόπο. Το έχετε πάθει ποτέ; Είναι λες και από εκεί που ήσουν σε λήθαργο, έκανες ένα “ωπ, τι γίνεται εδώ; Κάτι δεν πάει πολύ καλά. Για πάμε παρακάτω”.

Είμαι άνθρωπος που όταν αποφασίσω να βάλω κάποιον στη ζωή μου ή όταν δίνω ένα κομμάτι μου, δίνομαι ολοκληρωτικά παρόλο που είμαι Τοξότης. Έχω ωροσκόπο Σκορπιό.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο να πω τέλος σε κάτι ας πούμε. Αλλά ευτυχώς είμαι αυτή η προσωπικότητα, οπότε όταν μπει τέλος, δεν υπάρχει γυρισμός. Είναι τέλος!».

@keisimiziu #grwm #fyp ♬ original sound – Keisi Miziou

Διαβάστε επίσης

Κέισι Μίζιου: Ποια είναι η σχέση της με τους κριτές του GNTM αλλά και τις συμπαίκτριές της;