Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης έγινε το μοντέλο της και παρουσίασε το δικό του fashion show
Tik Tok

Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης έγινε το μοντέλο της και παρουσίασε το δικό του fashion show

Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης έγινε το μοντέλο της και παρουσίασε το δικό του fashion show

Το βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι στο TikTok

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει η Κόνι Μεταξά με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022.

Το ζευγάρι κάνει πολλά ταξίδια αλλά και απολαμβάνει κάθε στιγμή όταν είναι μαζί.

Η Κόνι σαν γνωστό πειραχτήρι αποφάσισε στο TikTok να τον βάλει να κάνει το μοντέλο και να φορέσει πουκάμισα, με τους ακόλουθούς να αποφασίζουν τα αγαπημένα τους.

Ως έμπειρη TikToker του έδινε συμβουλές για να κάνει πιο γρήγορα, με τον Μάριο να απολαμβάνει το outift περισσότερη ώρα από όσο έπρεπε.

@kmetaxa Ποιο ειναι το αγαπημενο σας? #fy #fyp #fypシ #greektiktok #greekmen #tryonhaul #mpesfypgamw #φοργιου #φοργιουπειτζ #kapotsis #kapotsismarios #waterpolo #waterpoloplayer #greekwaterpoloteam #greekwaterpolo #husband #summer #fashionshow #vintage #vintagefashion #vintageversace #vintagedolcegabbana ♬ original sound – Konnie Metaxa

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, ή να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής», είχε αναφέρει σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Κόνι Μεταξά: Μας «έλιωσε» με την ερωτική της εξομολόγηση – «Πρώτη φορά το νιώθω!»