Μαρία Χατζηστεφανή: Αποκάλυψε γιατί φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα
Tik Tok

Μαρία Χατζηστεφανή: Αποκάλυψε γιατί φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα

Μαρία Χατζηστεφανή: Αποκάλυψε γιατί φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα

Ποιος είναι ο λόγος;

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 5/4 η δεύτερη σεζόν του Dragons’s Den με τις διαπραγματεύσεις να εκτοξεύουν την αγωνία στα ύψη και την αυλαία να πέφτει με μία εξωπραγματική προσφορά για 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τις διαρροές το Dragons’ Den έχει πάρει πράσινο φως για τρίτη σεζόν με τους Χάρη Βαφειά, Λέοντα Γιοχάη, Δημήτρη Μάλλιο, Τάσο Οικονόμου, Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή να επιστρέφουν στον νέο κύκλο πιο δυναμικοί, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί από ποτέ.

Στο μεταξύ η Μαρία Χατζηστεφανή παραμένει ενεργή στο Tik Tok και καθημερινά έχει ανοιχτό διάλογο με τους followers της που δεν παύουν να τη βομβαρδίζουν με ερωτήσεις για να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Αυτή τη φορά τη θέλησαν να μάθουν γιατί τη βλέπουν διαρκώς να φοράει μαύρα με την ίδια να τους λύνει απευθείας την απορία.

Το να φοράω μαύρα με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση και με κάνει να δείχνω επαγγελματίας και κομψή. Πολλές ισχυρές προσωπικότητες όπως ο Steve Jobs συνήθιζε να φοράει μαύρα ή συνήθιζε να φοράει μία φόρμα εργασίας.

«Όταν ανοίγω την ντουλάπα μου το πρωί αμέσως ξέρω ότι θα επιλέξω το μαύρο μου outfit εύκολα και όλη μου η ενέργεια πάνε στο να πάρω σημαντικές αποφάσεις μέσα την ημέρα παρά να σκέφτομαι τι θα φορέσω».

@mrsrodial Replying to @Aggelos Papademetriou #style #fashion ♬ original sound – Maria Hatzistefanis

Διαβάστε επίσης

Dragons’ Den – Τελευταίο επεισόδιο: Η «παιχτούρα» που έβαλε τα «γυαλιά» στη Χατζηστεφανή – «Μην δεχτείς παλίκαρε!»