Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου»
Tik Tok

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου»

To birthday vlog της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχοντας δίπλα της τον Σάκη Κατσούλη και τους καλούς της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα από εκείνη τη σημαντική μέρα μέσα από ένα βίντεο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ανέβασε το birthday vlog της από το πρωί μέχρι και τη στιγμή του πάρτι.

«Κόντεψα να φτάσω 29 μέχρι να το ανεβάσω, αλλά τα κατάφερα!!! Happy 28 λοιπόν! Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου και χαίρομαι που θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές της… Εξάλλου σας το υποσχέθηκα!

My partner in crime @Sakis Katsoulis ! Ευχαριστώ και όλους μου τους φίλους που ήταν εκεί δίπλα μου και κάνανε αυτή την μέρα ακόμα ομορφότερη!», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

@marialena.rou Κόντεψα να φτάσω 29 μέχρι να το ανεβάσω, αλλά τα κατάφερα!!! 🎉 Happy 28 λοιπόν! Ήταν μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου και χαίρομαι που θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές της… Εξάλλου σας το υποσχέθηκα! My partner in crime @Sakis Katsoulis ! 🤍 Ευχαριστώ και όλους μου τους φίλους που ήταν εκεί δίπλα μου και κάνανε αυτή την μέρα ακόμα ομορφότερη! 🥳 #fyp #fy #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ #birthday #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Διαβάστε επίσης

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα γενέθλιά της και η ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη