Milky Way: «Θα πουλάω τα πατουσάκια μου στο Only Fans» – Η σκηνή που προβλημάτισε το TikTok
Tik Tok

Milky Way: «Θα πουλάω τα πατουσάκια μου στο Only Fans» – Η σκηνή που προβλημάτισε το TikTok

Milky Way: «Θα πουλάω τα πατουσάκια μου στο Only Fans» – Η σκηνή που προβλημάτισε το TikTok

Δείτε το απόσπασμα της πολυαναμενόμενης σειράς

Το Milky Way σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου έρχεται ολοταχώς την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Mega και υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν πρωτόγνωρο τηλεοπτικό γαλαξία.

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή του Mega προτού συστηθεί στο ελληνικό κοινό έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Series Mania και οι κριτικές που απέσπασε ήταν διθυραμβικές.

Ενδεικτικά η Le Figaro σημείωσε ότι πρόκειται για «μία ονειρική ιστορία ενηλικίωσης» ενώ σύμφωνα με τη Le Monde πρόκειται για μία σειρά «εκ περιτροπής ακραία ρεαλιστική και ποιητική».

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μία απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Το Mega εκτός από τα trailers κυκλοφόρησε ορισμένα μίνι αποσπάσματα στα social media δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να πάρουν μία ιδέα για τη νέα σειρά.

Ένα από αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον με ανάμεικτες αντιδράσεις δείχνουν τον Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) να μιλά για τη περιβόητη πια σελίδα Only Fans, μία συνδρομητική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες, άνω των 18 ετών, μπορούν να πωλούν ή/και να αγοράζουν πρωτότυπο περιεχόμενο.

Πλέον το Only Fans είναι ευρέως γνωστό χάρη στην άνοδο των sexfluencer, δημιουργών περιεχομένου που επικεντρώνονται στο σεξ. Ο Τζο στο συγκεκριμένο απόσπασμα ανακοινώνει στον δάσκαλό του ότι το πλάνο του όταν τελειώσει το σχολείο είναι να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες του μέσα από την πλατφόρμα.

Τα σχόλια γέμισαν από προβληματισμένους χρήστες για τα σύγχρονα πρότυπα με το Only Fans να είναι μονάχα ένα από τα πολλά σημεία των καιρών που σηκώνουν κουβέντα για το πώς διαπλάθονται οι νέες γενιές.

Όπως και να έχει το βίντεο πέτυχε τον σκοπό του και πριν καν την πρεμιέρα του το Milky Way έγινε θέμα συζήτησης στα social media.

@megatvcom #milkyway #milkywaymega #megatv #tomegatokalo #fall #patouses #feet #patousakia #jomilkyway #lovemyjob #workfromhome #foodie #footie #kidd #laika #kapsoura #iphone15 #giftbox #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Mega TV

Διαβάστε επίσης

Milky Way: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega