Νάντια Μπουλέ: Ετοιμάζει το απόλυτο summer dessert με σοκολατένιες μπουκίτσες γιαουρτιού
Tik Tok

Νάντια Μπουλέ: Ετοιμάζει το απόλυτο summer dessert με σοκολατένιες μπουκίτσες γιαουρτιού

Νάντια Μπουλέ: Ετοιμάζει το απόλυτο summer dessert με σοκολατένιες μπουκίτσες γιαουρτιού

Healthy και πεντανόστιμες!

Η μαγειρική είναι το χόμπι της Νάντιας Μπουλέ και μοιράζεται τις παρασκευές της στο TiTok με τους ακολούθους της να «τρελαίνονται» για τις εύκολες συνταγές της.

Πρόσφατα ανέβασε συνταγή με σοκολατένιες μπουκίτσες γιαουρτιού, ό,τι πρέπει για επιδόρπιο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και αμέσως έγιναν ανάρπαστες.

Τα υλικά ελάχιστα και τα βήματα απλά και πανεύκολα!

«Θα χρειαστείτε: 

15 Κεράσια

1 Γιαούρτι 

1 κ.τ.σ. Μέλι 

1 Σοκολάτα υγείας, χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση: 

Βγάζουμε το κουκούτσι από τα κεράσια και τα ανακατεύουμε με γιαούρτι και μέλι.  Τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.  Πριν τα βγάλουμε από την κατάψυξη, λιώνουμε την σοκολάτα, τα βουτάμε από όλες τις μεριές και τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα! Είναι έτοιμα και πεντανόστιμα! (Αφήστε τα 2-3 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, πριν τα καταναλώσετε)

* Εγώ χρησιμοποίησα γιαούρτι σόγιας, το οποίο είναι πιο υγρό από το κανονικό, οπότε και μείωσα την ποσότητα στη συνταγή. * Ανάλογα με το πόσο γλυκά τα θέλετε, μπορείτε να αυξομειώσετε την ποσότητα μελιού. * Είναι γλυκό, αλλά στο συγκεκριμένο δεν χρειάζεται να είστε πολύ ακριβείς με τις ποσότητες. Απλώς δοκιμάστε και απολαύστε».

@nadiaboule Τώρα που ήρθε η ζέστη, δοκίμασα κι εγώ αυτά τα viral bites, που γίνονται πανεύκολα, είναι πολύ πιο ανάλαφρα από τα παγωτά του εμπορίου και είναι κατάλληλα και για παιδιά 🥰 Μπορείτε να τα φτιάξετε με φράουλα, αλλά αφού το καλοκαίρι ειναι η εποχή του κερασιού τα έκανα cherry bites🍒 🍒 Θα χρειαστείτε: ➡️ 15 Κεράσια ➡️ 1 Γιαούρτι ➡️ 1 κ.τ.σ. Μέλι ➡️ 1 Σοκολάτα υγείας, χωρίς ζάχαρη Εκτέλεση: ➡️ Βγάζουμε το κουκούτσι από τα κεράσια και τα ανακατεύουμε με γιαούρτι και μέλι. ➡️ Τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. ➡️ Πριν τα βγάλουμε από την κατάψυξη, λιώνουμε την σοκολάτα, τα βουτάμε από όλες τις μεριές και τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα! Είναι έτοιμα και πεντανόστιμα! (Αφήστε τα 2-3 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, πριν τα καταναλώσετε) * Εγώ χρησιμοποίησα γιαούρτι σόγιας, το οποίο είναι πιο υγρό από το κανονικό, οπότε και μείωσα την ποσότητα στη συνταγή. * Ανάλογα με το πόσο γλυκά τα θέλετε, μπορείτε να αυξομειώσετε την ποσότητα μελιού. * Είναι γλυκό, αλλά στο συγκεκριμένο δεν χρειάζεται να είστε πολύ ακριβείς με τις ποσότητες. Απλώς δοκιμάστε και απολαύστε ❤️ #wellbe #wellness #healthyrecipes #healthylifestyle #cherrybites ♬ original sound – Nadia Boule