Νίκος Καρβέλας: «Πόσο μ@@κας είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα;»
Tik Tok

Νίκος Καρβέλας: «Πόσο μ@@κας είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα;»

Νίκος Καρβέλας: «Πόσο μ@@κας είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα;»

Το φιλί στο στόμα με την Άννα Βίσση

Τα 50 χρόνια πορείας στη μουσική έκλεισε φέτος η Άννα Βίσση, η οποία έχει δώσει διάφορες συναυλίες με αφορμή αυτήν την επέτεια και σε μία από αυτές, στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε επί σκηνής για να τραγουδήσουν μαζί.

Κάποια στιγμή, ο γνωστός συνθέτης, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, έπιασε από το χέρι την Άννα Βίσση και μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, παραδέχτηκε το λάθος του που την άφησε να φύγει.

«Πόσο μ…κας πρέπει να ‘μαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε» είπε ο Νίκος Καρβέλας, με την Άννα Βίσση να πιάνεται… διαβασμένη, καθώς γνώριζε που θα κατέληγε η κουβέντα του.

«Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε…», του απάντησε, με τον Νίκο Καρβέλα να προσθέτει: «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π…;».

Το πρώην ζευγάρι, που όμως διατηρεί άριστες σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, όπως συνηθίζει να κάνει!

@annavissi.fans 😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – annavissi.fans⚡️

Διαβάστε ακόμα

Νυχτερινές πίστες: Αυτά είναι τα hot σχήματα του χειμώνα