Νίκος Βουρλιώτης: «Έφαγα κυνηγητό με το “Καλημέρα Ελλάδα”»
Tik Tok

Νίκος Βουρλιώτης: «Έφαγα κυνηγητό με το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Νίκος Βουρλιώτης: «Έφαγα κυνηγητό με το “Καλημέρα Ελλάδα”»

«Σηκώθηκαν όλα τα μπροστινά τραπέζια και φύγανε»

Στο Mad Radio βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Βουρλιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τραγούδι, Καλημέρα Ελλάδα, που ήταν ένα αγκάθι για την εποχή.

Τα πολιτικά ζητήματα που έθετε μέσω του τραγουδιού ήταν κάτι που ενόχλησε με αποτέλεσμα να δεχτεί «πόλεμο».

«Εγώ κυκλοφόρησα με τους Going Through το 2005 συγκεκριμένα αυτό το τραγούδι και δέχτηκα σοβαρές πιέσεις σε μια εποχή που όλα δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά, ότι πάνε τέλεια.

Με κορόιδευαν τότε με το “Καλημέρα Ελλάδα”. Ότι “τι λες ρε μεγάλε; Πήραμε τους Ολυμπιακούς, πήραμε την Eurovision, λεφτά υπάρχουν, είναι το Euro.

Δηλαδή η Ελλάδα είναι η νούμερο ένα στον κόσμο! Τι λες εσύ; Για ποια πράγματα μιλάς ας πούμε;”.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι με κάλεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου να συμμετέχω τότε στον τηλεμαραθώνιο του Alpha που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη και είχα “εντολή” να βγω μετά τις δώδεκα και να τραγουδήσω το “Καλημέρα Ελλάδα”.

Από κάτω ήταν όλο το υπουργικό συμβούλιο του Καραμανλή τότε και όταν τραγούδησα και είπα τη συγκεκριμένη φράση σηκώθηκαν όλα τα μπροστινά τραπέζια και φύγανε.

Από εκεί και πέρα πέρασα έναν δύσκολο χρόνο! Και φορολογικά και παντού. Έφαγα κυνηγητό τελοσπάντων».

@madtv Άγνωστες ιστορίες για το «Καλημέρα Ελλάδα» από τον @NikosVourliotis στην εκπομπή #OnlyFun 😱 #MadRadio1062 #StayMad #TrulyMadlyDeeply #nikosvourliotis #kalimeraellada #kiannaofficial ♬ πρωτότυπος ήχος – Mad TV

Διαβάστε επίσης

Νίκος Βουρλιώτης: Αποκάλυψε στον Ανδρέα Λαγό ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό!