Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τα πάντα για τον ρόλο τους πριν από την πρεμιέρα
Tik Tok

Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τα πάντα για τον ρόλο τους πριν από την πρεμιέρα

Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τα πάντα για τον ρόλο τους πριν από την πρεμιέρα

Αυτή την Κυριακή ο Σκαραβαίος έρχεται στις 21.00 στον Alpha

Η νέα σειρά Ο Σκαραβαίος έρχεται στον Alpha και απευθύνεται στους λάτρεις των crime series – και όσων φυσικά αγαπούν τις καλές σειρές.

Πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή αυτοτελών επεισοδίων που αναβιώνει τα φιλμ νουάρ με σύγχρονη ματιά και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη σε ρόλο… ταμάμ.

Ο ταλαντούχος Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον Μάρκο Αλεξίου, έναν πιστό υπηρέτη του νόμου, γνωστό για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του.

Τη σειρά ωστόσο πλαισιώνει ένα all star cast που κατέχει το manual για αυθεντικές ερμηνείες και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Οι πρωταγωνιστές μάλιστα μας έδωσαν μία ιδέα από όσα θα παρακολουθήσουμε επί της οθόνης μέσα από τα σύντομα βιντεάκια που μοιράστηκε ο Alpha στο Tik Tok.

Νικολέττα Καρρά

«Είμαι η Μαργαρίτα, η αδερφή του Μάρκου. Η Μαργαρίτα είναι ιατροδικαστής έχει μία σκοτεινή προσωπική και οικογενειακή ιστορία που θα αποκαλυφθεί στην πορεία. Ταυτόχρονα μέσω της επαγγελματικής της ιδιότητας συμμετέχει και στην εξιχνίαση εγκλημάτων».

@alphatv_official #Skaravaios Πρεμιέρα Κυριακή στις 21.00! #fy #fyp #viral #videoviral ♬ original sound – Alpha TV

Βάσω Καβαλιεράτου

«Είμαι η Ελευθερία, είμαι η καθαρίστρια της ΓΑΔΑ. Είναι πολύς κόσμος εκεί που δουλεύει και πρέπει να φέρω τα πράγματα σε μία τάξη. Είμαι δυναμική, εξωστρεφής, βρίσκω πάντα κάτι να σχολιάσω από όσα βλέπω. Έχω ένα παιδάκι και τον τελευταίο καιρό αρχίζω να ενδιαφέρομαι περισσότερο για κάποιο άτομο στη ΓΑΔΑ».

@alphatv_official #Skaravaios Πρεμιέρα Κυριακή στις 21.00! #fy #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Alpha TV

Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Ο Μάκης ανήκει στην ομάδα του Μάρκου. Είναι ο tech της ομάδας ασχολείται με όλα τα ηλεκτρονικά. Είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο λόγω ενός ατυχήματος που είχε εν ώρα υπηρεσίας και ενίοτε βγαίνει και στο πεδίο».

@alphatv_official #Skaravaios Πρεμιέρα Κυριακή στις 21.00! #viral_video #fy #fypシ #tiktokgreece ♬ original sound – Alpha TV

Μαρία Παπαφωτίου

«Είμαι η αστυνόμος Β΄Μάρθα Λαζαρίδη, το δίδυμο του Μάρκου. Μία κοπέλα αρκετά αφοσιωμένη στο καθήκον και τη δουλειά της, έχοντας ψιλοπαρατήσει την προσωπική της ζωή. Ζει και αναπνέει για το κομμάτι της δουλειάς της. Είναι ισχυρά δεμένη με τον Σκαραβαίο, έχουν μία βαθιά και πολύπλευρη σχέση από παλιά και όσο προχωράει ο καιρός θα μαθαίνουμε περισσότερα για αυτή. Τον αγαπάει πολύ. Έχει έναν γιο τον οποίο επίσης αγαπάει και έναν διαλυμένο γάμο».

@alphatv_official #Skaravaios Πρεμιέρα Κυριακή στις 21.00! #MythoplasiaAlpha #Alphatv #fy #fypシ ♬ original sound – Alpha TV

Σοφίνα Λαζαράκη – Χλόη Αλεξίου – Κόρη Μάρκου

«Η Χλόη είναι ένα αρκετά κλειστό παιδί, έχει μάθει να λύνει τα προβλήματα μόνη της. Ο μπαμπάς της την αγαπάει πολύ αλλά δεν ξέρει πώς να την προσεγγίσει. Η μόνη αγάπη που είχε στη ζωή της είναι η γιαγιά της που λείπει πολλά χρόνια. Ευτυχώς ξανάρχεται στη ζωή της. Σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και έχει μία σχέση με τον γιώργο και καπνίζει και ψιλοπίνει».

@alphatv_official #Skaravaios #alphatv #fyp ♬ original sound – Alpha TV

Ράνια Οικονομίδου – Ελένη Αλεξίου – Μητέρα Μάρκου

«Έχουν υπάρξει πολλές δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογένειά μας οι οποίες έχουν διασαλεύσει την επικοινωνία μεταξύ μας (σ.σ. με τον Σκαραβαίο).

@alphatv_official #skaravaios #alphatv #MythoplasiaAlpha #fy #fyp ♬ original sound – Alpha TV

Διαβάστε επίσης

Αναστασία Τσιλιμπίου: Τηλεοπτικό comeback στον «Σκαραβαίο» του Alpha