Ωρυόμενος ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@! Εσύ θα πας να τρέχεις με το περιπολικό;»
Tik Tok

Ωρυόμενος ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@! Εσύ θα πας να τρέχεις με το περιπολικό;»

Ωρυόμενος ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@! Εσύ θα πας να τρέχεις με το περιπολικό;»

Έξαλλος ο ηθοποιός με τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Έξω από τα δόντια, χωρίς να στρογγυλεύει γωνίες και με απύθμενη οργή σχολίασε ο Σταύρος Νικολαΐδης το αδιανόητο έγκλημα που έλαβε χώρα έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων ταυτιζόμενος με το αίσθημα όλων των Ελλήνων.

Άλλη μία γυναικοκτονία ήρθε να προστεθεί στον μακρύ – και όπως φαίνεται ατελείωτο – κατάλογο, αυτή τη φορά ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο με το θύμα να πέφτει νεκρό έξω από το κατώφλι της αστυνομίας.

Η αδιαφορία και η κυνικότητα δε του τηλεφωνητή στο 100 που εκφράστηκε με την επαίσχυντη ατάκα «το περιπολικό δεν είναι ταξί» αποτέλεσε μία θλιβερή διαπίστωση ότι στην Ελλάδα του 2024 δεν μπορεί να νιώθει κανείς ασφαλής…

«Υποστήριξε ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι “δέχομαι 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά”. Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@! Εσύ θα πας να τρέχεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο! Θα σε κατηγορήσουν επειδή πήγαν τσάμπα;».

«Αμ, η άλλη που ήταν 22-23 χρονών στο τμήμα, γυναίκα, που έχει τελειώσει αξιωματικός, που εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω το όνομα αυτουνού που απειλεί… Αλλά και έτσι να είναι, αν δεν το σκέφτηκε αυτό, αν δεν σκέφτηκες κοριτσάκι μου γλυκό να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα είτε από βαρεμάρα είτε επειδή είσαι ανόητη δεν κάνεις να είσαι αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας!» ανέφερε μέσα σε όλα στο οργισμένο βίντεο που μοιρ΄στηκε στα social media.

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης

Διαβάστε επίσης

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκάρει η επικοινωνία της 28χρονης με το 100 – «Θέλω περιπολικό…»