Ρετρό TV: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός στο ίδιο πλατό – «Δεν του φαίνεται  αλλά κάνει θυσίες…»
Tik Tok

Ρετρό TV: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός στο ίδιο πλατό – «Δεν του φαίνεται αλλά κάνει θυσίες…»

Ρετρό TV: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός στο ίδιο πλατό – «Δεν του φαίνεται  αλλά κάνει θυσίες…»

Η σπάνια τηλεοπτική τους εμφάνιση το μακρινό 1995

Είναι σπάνιο ένας δημοσιογράφος να γευτεί τόση αγάπη από τον κόσμο όση εισπράττουν καλλιτέχνες και άνθρωποι του θεάματος.

Η ελεγκτική τους ιδιότητα, τα αιχμηρά ρεπορτάζ και οι σκληρές αλήθειες που συχνά ξεστομίζουν είναι στοιχεία τα οποία πολλές φόρες δεν τους επιτρέπουν να είναι δημοφιλείς στην κοινή γνώμη.

Ο Φρέντυ Γερμανός όμως υπήρξε φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα. Η αύρα του, η μόρφωσή του, το σπινθηροβόλο πνεύμα του και η αβρότητά του τον ξεχώρισαν στη συνείδηση των Ελλήνων ως μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες του Τύπου και της τηλεόρασης.

Μεγάλη αδυναμία του η κόρη του, Ναταλία Γερμανού, καρπός του έρωτά του με την Εριέττα Μαυρουδή.

Από τις σπάνιες φορές που οι δυο τους συναντήθηκαν τηλεοπτικά ήταν το 1995 στην εκπομπή «Πρεμιέρα» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Εκεί οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους με τη Ναταλία Γερμανού να τονίζει πόσο δοτικός ήταν ο πατέρας του παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του.

«Αγαπάω το ότι είναι ένας μπαμπάς ο οποίος – δεν του φαίνεται – αλλά κάνει θυσίες. Ο μπαμπάς που βλέπετε έχει παρατήσει πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με ηθοποιούς και επώνυμους επειδή το παιδί του περνούσε ερωτική απογοήτευση και τους παράτησε όλους για να περιθάλψει το παιδί του»

@alexandra_oik07 Πάντα, πάντα θα τους αγαπάμε… Το καταφύγιο όλων:Οι γονείς!#foryoupage #foryou #nataliagermanou #emotionalmoments #pain #sadvibes #fypシ ♬ Serenade (Stars Never Cry) – Schubert – 101 Strings

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στο «Βγάλε το φίλτρο» που της έγραψαν κάτω από φωτογραφία της