Τάσος Ιορδανίδης: Τα «διλήμματα» που του έθεσε ο γιος του για…
Tik Tok

Τάσος Ιορδανίδης: Τα «διλήμματα» που του έθεσε ο γιος του για…

Τάσος Ιορδανίδης: Τα «διλήμματα» που του έθεσε ο γιος του για…

Το βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok

Ένα TikTok ανέβασε ο Τάσος Ιορδανίδης όπου ο γιος του αποφάσισε να του κάνει κάποιες πολύ σημαντικές ερωτήσεις.

Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με το μπάσκετ, με τον ηθοποιό να καλείται να διαλέξει ανάμεσα στους παίκτες που του προτείνει ο γιος του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε πάρει από τη Θάλεια Ματίκα στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, το ζευγάρι είχε μιλήσει για τη γέννηση του γιου τους που ήταν κάτι που δεν περίμεναν ότι θα προκύψει.

Πιο συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα είχε πει: «Σε γνωρίζω στα 30 μου και είσαι 26. Λέω δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου στα 30. Είναι ένα κομβικό σημείο και πρέπει να πάρω τις σοβαρές αποφάσεις. Κάνεις τις πρώτες σου παραγωγές, δεν ήσουν πλούσιος. Άρχισες να με πολιορκείς, να με παίρνεις στις 2 το βράδυ τηλέφωνο και λέει “ντάξει, το αγόρι δεν έχει καταλάβει”. Κάποια στιγμή λυγίζουν και τα παλικάρια, πέφτουν και τα κάστρα. Γεννιέται ο γιος με δύσκολες συνθήκες, πέρασα κόλαση για να γεννηθεί ο Δάνος. Στο δεύτερο ήσουν έξω και έπινες καφέ με τον γυναικολόγο. Είχα πάθει μια φρίκη και ερχόμαστε σπίτι. Και συγχρόνως συμβαίνει και το γεγονός ότι διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι ο μπαμπάς σου, ήταν ένα κομβικό σημείο. Εκείνο το διάστημα που έχουμε τον Δάνο μωρό, υπάρχει αυτή η σκληρή συνθήκη που συμβαίνει, πηγαίνουμε τα βράδια στη φίλη μας και γίνεται μια ψυχοθεραπευτική κατάσταση. Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις για να υπάρχει υγεία στο σπίτι και να μη φύγει η γυναίκα σου για Αυστραλία. Δεν μπορώ να χάνω τον νυχτερινό ύπνο. Αν δεν κοιμηθώ ένα βράδυ, τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να υπάρχει κανείς άνθρωπος γύρω μου».

@danos_dad #tasosiordanidis #danos_dad #fatherandson #basketball🏀 #euroleaguebasketball #home #finalshot #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Iordanidis

Διαβάστε επίσης

Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: «Σε παίρνω σε έξαλλη κατάσταση από θυμό στο τηλέφωνο και…»