Tik Tok: Εκατομμύρια γρύλοι «θάβουν» τη Νεβάδα
Tik Tok

Tik Tok: Εκατομμύρια γρύλοι «θάβουν» τη Νεβάδα

Tik Tok: Εκατομμύρια γρύλοι «θάβουν» τη Νεβάδα

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφορεί

Εκατομμύρια γρύλοι εμφανίστηκαν στη Νεβάδα και έχουν κατακλύσει έξι κομητείες της, δημιουργώντας έναν εφιάλτη γεμάτο ζωύφια για πολλούς κατοίκους.

Οι γρύλοι εμφανίστηκα στο Elko τη Δευτέρα, καλύπτοντας τη βλάστηση, τους δρόμους, ακόμη και τους τοίχους του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Βορειοανατολικής Νεβάδα.

Σύμφωνα με τον Τζεφ Νάιτ, εντομολόγο για το Τμήμα Γεωργίας της Νεβάδα, οι γρύλοι έχουν κύκλο τεσσάρων έως έξι ετών και στη συνέχεια εξαφανίζονται για λίγο. Η περίοδος αδράνειας για το Elko και τις άλλες πέντε κομητείες που είδαν την προσβολή έληξε το 2019 – και έτσι τώρα επέστρεψαν.

Όπως αναφέρει ο Νάιτ στο ksl.com, οι γρύλοι, που βρίσκονται σε μεταναστευτική φάση, θα μετακινούνται περίπου ένα μίλι την ημέρα. Το πρόβλημα είναι ότι ταξιδεύουν στους δρόμους, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες.

Δείτε το βίντεο

@accuweather 🦗 Millions of Mormon crickets descended upon six counties in Nevada, creating a bug-invested nightmare for many residents. #crickets #bugs #elko #nevada #trending #fyp ♬ original sound – AccuWeather