TikTok – Κάτια Νικολαΐδου «Μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια ότι χωρίσαμε με τον σύζυγό μου» 
Tik Tok

TikTok – Κάτια Νικολαΐδου «Μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια ότι χωρίσαμε με τον σύζυγό μου» 

TikTok – Κάτια Νικολαΐδου «Μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια ότι χωρίσαμε με τον σύζυγό μου» 

Η συγκλονιστική της αφήγηση για το πόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο

Η είδηση θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου συντάραξε τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η μάχη που έδωσε παλεύοντας με τον καρκίνο ήταν δύσκολη αλλά την έδωσε με το κεφάλι ψηλά και πείσμα να ζήσει. Στα 58 της έφυγε πρόωρα βυθίζοντας τους πάντες στη θλίψη αλλά μέσα από την περιπέτειά της έδωσε δύναμη σε πολλές και πολλούς που βρέθηκαν στη θέση της και το στίγμα που άφησε πίσω της είναι ανεξίτηλο.

Το TikTok θυμήθηκε μία από τις συνεντεύξεις της των προηγούμενων χρόνων, όταν είχε βρεθεί τετ α τετ τηλεοπτικά με τον Θοδωρή Αθερίδη και μιλούσε για την απόφασή της να παλέψει γενναία με την αρρώστια της χωρίς να την αφήσει να την πάρει από κάτω.

«Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είχα πάρα πολύ μεγάλη θέληση, είπα ” θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό”. Ήταν στους λεμφαδένες και μετά πέρασε στον μυελό και το κεφάλι. No hodgkins στο τελευταίο στάδιο. Βγήκα αμέσως και μίλησα γι΄αυτό, δεν ήθελα να κρυφτώ, κυκλοφορούσα καραφλή»

«Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό και σε κάθε σταγόνα έλεγα “τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκίνου».

«Οι γονείς μου έπαθαν πολύ μεγάλο σοκ αλλά το πόσο θάρρος το αντιμετώπισα δεν το περίμενα. Εγώ φοβόμουν για εκείνους όταν το έπαθα. Έλεγα “θα γίνω καλά εγώ και εκείνοι θα μου πάθουν τίποτα».

«Ο άνδρας μου αποφάσισε να φύγει. Χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία, Μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια ότι χωρίσαμε με τον σύζυγό μου πρέπει να σου πω» είχε εξομολογηθεί μέσα σε όλα η ηθοποιός.

@alexandra_oik07 Στα δύσκολα μετράς παρουσίες… Αντίο Κάτια! Πάλεψες γενναία!#foryou #cancerfighter #cancersurvivor #illnessbattle #rip #fypシ゚viral ♬ In Dreams Acapella Cover, The Lord of The Rings – Andrea Krux

Διαβάστε επίσης

Ξέσπασε ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν είμαι κάθαρμα, αλήτης, απάνθρωπος ούτε και ζητιάνος»