TikToker με διπλή μαστεκτομή έγινε viral χάρη στην αυτοπεποίθησή της
Tik Tok

TikToker με διπλή μαστεκτομή έγινε viral χάρη στην αυτοπεποίθησή της

TikToker με διπλή μαστεκτομή έγινε viral χάρη στην αυτοπεποίθησή της

Στέλνει με τη στάση της ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού σύμφωνα με τα δεδομένα του ΠΟΥ, νούμερο που αναμφίβολα τρομάζει στο άκουσμά του.

Παρόλα αυτά, οι ιστορίες από γυναίκες που έδωσαν τη δική τους μάχη και βγήκαν νικήτριες δίνουν θάρρος και δύναμη σε εκείνες που παλεύουν ακόμη με το θηρίο.

Στο Tik Tok που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια έχει γίνει φάρος αισιοδοξίας για όλες τις γυναίκες.

Η ίδια παρά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της και με τη στάση της έχει καταπλήξει τον κόσμο του διαδικτύου.

Μάλιστα σε ερώτηση που της έκαναν για το πώς κατάφερε να μην χάσει τον εαυτό της μετά από όσα ΄πέρασε και να μην νιώθει άβολα με τις ουλές της η ίδια απάντησε στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

«Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί. Πάρε μαθήματα από την κατάστασή σου και μάθε ότι κανείς δεν μπορεί να γίνει “εσύ”. Τα σχόλια και οι γνώμες των ξένων δεν σε αφορούν».

@theebooblessbabe Confidence is 🗝️ Make the most out of your situation and know that no one can be you. Strangers comments and opinions are none of your business and are more about them than you. #fyp #BRCA #aestheticflatclosure #dmx #doublemastectomy #AFC #bodypositivity ♬ Makeba – Jain