Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της comeback: «Θέλει γερό στομάχι…»
Tik Tok

Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της comeback: «Θέλει γερό στομάχι…»

Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της comeback: «Θέλει γερό στομάχι…»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της μετά την τριετή απουσία της από το «γυαλί»

Παρέα με το make up kit της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοίμασε ένα GRWM βίντεο για το TikTok λίγο πριν πάει στο στούντιο για τη νέα της εκπομπή.

Η δημοσιογράφος έμεινε εκτός τηλεόρασης τρία χρόνια αλλά όπως εξομολογείται η ίδια νιώθει πανέτοιμη που επιστρέφει στο πλευρό του Κώστα Τσουρού με το «Ακόμα δεν Είδες τίποτα» στο Mega.

«Πέρασαν τρία χρόνια ωραία χρόνια όμως ήταν αυτά γιατί ξεκουράστηκα, ανανεώθηκα, έβαλα τα πράγματα σε μία σειρά στη ζωή μου. Και τώρα ήρθε η ώρα να μπω ξανά σε αυτή τη ρουτίνα που λέγεται τηλεόραση, τρέξιμο, άγχος και που όλο αυτό θέλει γερό στομάχι. Θέλει γερό στομάχι για να μπορέσει να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο γιατί δεν είναι πάντα τόσο ωραία και ρόδινα και έτσι όπως κάποιοι μπορεί να τα παρουσιάζουν.

Η απόφασή μου να ξαναμπώ σε αυτόν τον χορό, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι θα είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι οπότε είπα το ναι σχεδόν κατευθείαν. Ξεκινάω σε μία νέα εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό που τον αγαπώ πάρα πολύ, είχα μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία μαζί του στον Alpha και τώρα είμαι μαζί του να τον στηρίξω στο νέο του εγχείρημα στο Mega.

Είναι μία πολύ διαφορετική εκπομπή από αυτό που έχετε συνηθίσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω πάρα πολύ όρεξη, προσμονή γι΄αυτό. Σε λίγες ημέρες είναι η πρεμιέρα μας 23/9, 13:40, και θα είναι τρίωρη. Δεν είμαι προς το παρόν αγχωμένη, σίγουρα όσο πλησιάζουν οι μέρες θα υπάρξει ένα δημιουργικό άγχος» ανέφερε μέσα σε όλα.

@iamevridikivalavani Get ready with me για επιστροφή στην #tv #foryou #grwm #megatv ♬ πρωτότυπος ήχος – evridiki_valavani

Διαβάστε επίσης

Κώστας Τσουρός: Τι ώρα και τι μέρα κάνει πρεμιέρα; Αυτή είναι η ομάδα του