13ο Borderline Festival: 4+1 που δεν θες με τίποτα να το χάσεις
TV Gossip

13ο Borderline Festival: 4+1 που δεν θες με τίποτα να το χάσεις

13ο Borderline Festival: 4+1 που δεν θες με τίποτα να το χάσεις

3 νύχτες, 19 διεθνείς καλλιτέχνες...

Το Borderline Festival, το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έχει γίνει πια θεσμός, είναι ανήσυχο από την πρώτη κιόλας μέρα ίδρυσής του, δείχνοντας ξεκάθαρα μια διάθεση εξερεύνησης των πιο σύγχρονων μουσικών τάσεων που κυριαρχούν σε κάθε μήκος και πλάτος της γης, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Φέτος, επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά στην καρδιά της Αθήνας, με τη 13η έκδοσή του, και ξεδιπλώνει το εκρηκτικό line up του μεταξύ 26 και 28 Απριλίου.

Από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης μέχρι το Gagarin 205 και το Carhartt WIP Stage στο -1 της Στέγης, 19 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού και έρχονται με φόρα να μάς συστήσουν ό,τι πιο φρέσκο ακούγεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, φέρνοντας στο φως όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής που ανθίζουν σε μια εποχή διαρκώς αναδυόμενης αλλαγής σαν τη σημερινή.

Το φετινό πρόγραμμα του Borderline Festival επιμελείται (φυσικά) το STEGI.RADIO, δηλαδή οι Voltnoi & Quetempo και μαζί τους ο Άκης Χοντάσης, και έχει σκοπό να προκαλέσει μία βιωματική εμπειρία και εντελώς ξεχωριστή για τα αυτιά, το μυαλό και τα πόδια όσων βρεθούν αυτό το τριήμερο στα spots που δίνεται το μουσικό ραντεβού.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το monopoli.gr