ΑΕΚ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ – Η ανάρτηση της Ντιναμό
TV Gossip

ΑΕΚ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ – Η ανάρτηση της Ντιναμό

ΑΕΚ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ – Η ανάρτηση της Ντιναμό

Η προκλητική ανάρτηση της Ντιναμό και οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή

Στην σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ έφτασε στο Ζάγκρεμπ όπου ανήμερα Δεκαπενταύγουστου θα παίξει στον εξ αναβολής αγώνα με την τοπική Ντιναμό.

Το κλίμα είναι βαρύ μετά και την προφυλάκιση και των 105 Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς για τη δολοφονία.

Όπως είναι λογικό, οι Αρχές της Κροατίας έλαβαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταφορά της ΑΕΚ από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαντοριναίος που είναι με την αποστολή ανέβασε ένα χαρακτηριστικό ποστ με φωτογραφίες περιγράφοντας το κλίμα στην κροατική πρωτεύουσα.

«Συνολικά εφτά περιπολικά και βαν συνόδεψαν τα δύο πούλμαν ενώ στην διάρκεια της διαδρομής, σε διάφορα σημεία του δρόμου, ήταν σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας κι έκλειναν όλους τους δρόμους.

Οι περισσότεροι Κροάτες κοιτούσαν παράξενα, άλλοι τραβούσαν με το κινητό τους ενώ βρέθηκε ένα όμορφο ζευγάρι να χαιρετήσει προς τα πούλμαν. Στο ξενοδοχείο τα μέτρα είναι ακόμη αυστηρότερα που νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, οι Κροάτες δημιουργούν προκλητικό «κλίμα» για το γήπεδο καθώς η Ντιναμό έκανε ανάρτηση ότι είναι sold out τα εισιτήρια στην οργανωμένη θύρα της ομάδας όπου εμφανίζονται οι Bad Blue Boys και μάλιστα με φωτογραφία από την εγκληματική αυτή ομάδα.

Πριν οι «κιτρινόμαυροι» αναχωρήσουν για την Κροατία, ο προπονητής τους Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη.

«Δεν φοβόμαστε για επεισόδια. Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ομάδα μας και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».