Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ονειρεμένες διακοπές στην Ερμιόνη
TV Gossip

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ονειρεμένες διακοπές στην Ερμιόνη

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ονειρεμένες διακοπές στην Ερμιόνη

Οι φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ!

Μετά το αιματοβαμμένο τέλος τους στη «Γη της ελιάς» η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Αυγούστου ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στην παραλιακή κωμόπολη της Αργολίδας την 24χρονη ηθοποιό μαζί με τον 27χρονο αγαπημένο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης συνέχισαν αμέσως μετά το μπάνιο τους στο παραλιακό café-restaurant Casa Dei της Ερμιόνης, έχοντας στην παρέα τους και τους καλούς τους φίλους Ραφαήλ Καρυωτάκη και Διονύση Παπανδρέου, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη διανομή της Γης της ελιάς.

«Στην περιοχή της Ερμιόνης διατηρεί εξοχικό σπίτι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος Πηλείδης, όπου πολύ συχνά η κόρη της φιλοξενείται με τον αγαπημένο της και τους φίλους τους» εξηγεί πηγή στο ΟΚ!.

«Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε τη σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η “ηρεμία” μου.

Το ειδύλλιό μας ξεκίνησε στη δουλειά. Μόλις την είδα, μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Αν και ήταν μαζί για αρκετό διάστημα, το ζευγάρι παραδέχτηκε τη σχέση του μόλις πριν από λίγους μήνες με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.