Αλεξανδρούπολη: «Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και γέννησα»
TV Gossip

Αλεξανδρούπολη: «Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και γέννησα»

Αλεξανδρούπολη: «Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και γέννησα»

Η γυναίκα που γέννησε κατά τη διάρκεια της εκκένωσης μιλά για όσα έζησε

Μέσα στην απόλυτη καταστροφή από τις φωτιές στην Αλεξανδρούπολη, μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς Διδυμότειχο.

Μόνο που το μωρό τους έκανε την έκπληξη και γεννήθηκε καθ’ οδόν!

Μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει όλα όσα έζησε σε μια δύσκολη ημέρα για την πόλη της.

«Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και γέννησα. Εμείς μένουμε στην Μάκρη που είναι οικισμός της Αλεξανδρούπολης. Τα χαράματα μας ήρθε μήνυμα από το 112 για να απομακρυνθούμε από το χωριό. Φύγαμε κατευθείαν και όταν φτάσαμε στην Αλεξανδρούπολη έσπασαν τα νερά. Ξέραμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο ήταν υπό εκκένωση, οπότε εμείς ξεκινήσαμε για Κομοτηνή, αλλά μας πήγαν τελικά στην Αλεξανδρούπολη υπό συνοδεία αστυνομίας. Είχαμε συνεννοηθεί και μας περίμεναν έξω από το νοσοκομείο κάποια άτομα ήταν ενημερωμένοι.

Μπήκαμε στο μαιευτήριο ενώ όλοι έβγαιναν έξω. Με είδαν οι γιατροί οι οποίοι έκριναν ότι δεν έπρεπε να μείνουμε εκεί. Οπότε φύγαμε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για Διδυμότειχο. Ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο με τον γιατρό και την μαία. Πονούσα και είχα και άγχος.

Το ασθενοφόρο έτρεχε γρήγορα αλλά κάποια στιγμή δεν γινόταν να περιμένουμε κι άλλο, οπότε σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και γέννησα. Εκείνη την ώρα, είναι η αλήθεια, δεν νιώθεις και πολλά. Τα ξεχνάς όλα και από την θέση που καθόμουν δεν μπορούσα να δω τι γινόταν έξω.

Στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Διδυμότειχου και είμαι μαζί με τον άντρα μου και την μικρή μας. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το σπίτι μας στην Μάκρη και είναι αυτή τη στιγμή η περιοχή που καίγεται. Είναι εκεί τα πεθερικά μου, δεν ξέρουμε ακόμα τι γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Αλεξανδρούπολη: Μωράκι γεννήθηκε την ώρα της εκκένωσης του νοσοκομείου – «Έγινε ένα θαύμα»