Ανασκόπηση 2023: Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο στην Google
TV Gossip

Ανασκόπηση 2023: Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο στην Google

Ανασκόπηση 2023: Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο στην Google

Ποιοι βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα και γιατί

Αντίστροφα μετράμε για την αλλαγή του έτους και η Google, πριν αποχαιρετήσει το 2023, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, παραθέτοντας τα ονόματα που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες, στη μηχανή αναζήτησης.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα περίμεναν στην κορυφή της λίστας να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες, ωστόσο το όνομα που αναζητήθηκε είναι άλλο και σίγουρα δεν θα το περιμένετε.

Ας ξεκινήσουμε αντίστροφα όμως!

Νούμερο 10

Στην πρώτη δεκάδα της λίστα βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο στα 76 του χρόνια, ύστερα από ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαρύ πνευμονικό εμφύσημα.

Νούμερο 9

Στην 9η βρίσκεται η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Νούμερο 8

Στη θέση νούμερο 8 βρίσκεται ο Άντριου Τέιτ, ο μοναδικός ξένος στις αναζητήσεις.

Το όνομά του αναζητήθηκε λόγω της σύλληψής του για sex trafficing τον Δεκέμβριο του 2022, με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, να συνεχίζονται και τη χρονιά που αποχαιρετούμε.

Νούμερο 7

Μια θέση στην τελική δεκάδα δεν θα μπορούσε να μην έχει και ο Νίκος Κοκλώνης, με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις του στο J2US!

Νούμερο 6

Ο Κώστας Σλούκας εμφανίζεται στην 6η θέση της λίστας, καθώς τον Ιούλιο έκανε το «μπαμ» με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, η οποία σύμφωνα με τα ελληνικά sites είναι μία από τις σπουδαιότερες της χρονιάς.

Νούμερο 5

4534218

Στην 5η θέση των αναζητήσεων στην Google, βρίσκεται ο Χάρης Δούκας, ο νέος δήμαρχος της Αθήνας.

Νούμερο 4

Για τη συνέχεια, στην 4η θέση είναι ο Αλέξης Γεωργούλης μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Νούμερο 3

Ο 3ος πιο δημοφιλής Έλληνας σύμφωνα με την Google, είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός μέσα στη χρονιά, έχασε από τη ζωή τον 11χρονο γιο του, από πνιγμό στην Ικαρία, ενώ θρήνηση και την απώλεια της πρώην συζύγου του και ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, λίγους μήνες αργότερα.

Νούμερο 2

Τη θέση Νο2 κατέλαβε δικαιωματικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος «έσκασε» σαν σίφουνας στην καθημερινότητα της χώρας, διεκδικόντας την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και την εκλογή του.

Νούμερο 1

Στην πρώτη θέση των αναζητήσεων των Ελλήνων στη Google, είναι ο τράπερ Sin Boy, γύρω από το όνομα του οποίοι επικράτησε ένα «θρίλερ», όταν κυκλοφόρησανοι φήμες ότι έχει πεθάνει.