Andrew Lambrou: «Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν bullying για το βάρος μου»
TV Gossip

Andrew Lambrou: «Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν bullying για το βάρος μου»

Andrew Lambrou: «Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν bullying για το βάρος μου»

Όσα εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Ο Andrew Lambrou μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή του στην Eurovision 2023 όσο και την επαφή του με την Έλενα Παπαρίζου.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Αθήνα πριν από λίγους μήνες, όταν ξεκινήσαμε προετοιμασίες για τη Eurovision. Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα και την Κύπρο. Ήθελα πάντα να έρθω και ο διαγωνισμός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Τώρα θέλω να έρχομαι συνέχεια και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μετά τη Eurovision πήρα τόση αγάπη από τον κόσμο εδώ που δεν τίθεται θέμα επιλογής πια, με την καλή έννοια. Το τραγούδι είναι αυτό που αγαπώ, οπότε θέλω να βρίσκομαι εκεί που ο κόσμος επιθυμεί να ακούει τη μουσική μου. Είναι και λίγο αστείο, ξέρεις. Η γιαγιά μου άφησε την Κύπρο γιατί είχε την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή στην Αυστραλία και τώρα σε μένα παρουσιάζεται η ευκαιρία να επιστρέψω στον δικό της τόπο. Τραγουδάω από τα 5 μου. Όλο αυτό το διάστημα ανέβαζα υλικό στο Διαδίκτυο και στα τέλη της περασμένης χρονιάς επικοινώνησαν μαζί μου από την Κύπρο μέσω email κάνοντάς μου πρόταση να λάβω μέρος στη Eurovision».

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής σχολίασε και το 4αρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο και που έγινε μεγάλος ντόρος αφού ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

«Αυτό που μετράει είναι ότι το ελληνικό κοινό μού έδωσε το 12άρι. Με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να περάσω στον τελικό. Σίγουρα θέλεις να έχεις όσο υψηλότερη βαθμολογία γίνεται. Χαίρομαι που βρέθηκα στην αριστερή πλευρά του πίνακα των αποτελεσμάτων. Έκανα την καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσα, το θέμα των βαθμολογιών δεν είναι στο χέρι σου. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Φυσικά και ήθελα να έχω πάει καλύτερα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη θέση που πήρα».

«Επειδή έβλεπα για πολλά χρόνια τη Eurovision, ήξερα πάνω-κάτω τι να περιμένω. Αυτό που έζησα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είναι διαφορετικό να το ζεις ως θεατής και αλλιώς ως καλλιτέχνης που διαγωνίζεται. Είχα ήδη μιλήσει με ανθρώπους που είχαν συμμετάσχει και τώρα που το έζησα θα ήθελα να το ξαναζήσω όλο από την αρχή. Όσο κουραστικό και αν ήταν, όσο και αν ο οργανισμός μου ένιωσε όλη αυτή την πίεση, στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε γιατί το απόλαυσα πραγματικά.

Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από αυτή την εμπειρία. Για τα όριά μου πνευματικά. Όταν είσαι σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, ο καθένας μπορεί να σε κρίνει ελεύθερα. Ό,τι κι αν λένε για σένα, εσύ πρέπει να θωρακίζεσαι και να πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν μπορείς να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν τυχόν αρνητικά σχόλια. Έκανα εξάσκηση ώστε να μπορώ να παραμείνω ήρεμος και να λέω στον εαυτό μου: “Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις. Πήγαινε εκεί πάνω και κάν’ το”», είπε σε άλλο σημείο ο Andrew Lambrou.

«Έβλεπα πόσο περήφανοι ήταν για εμένα. Ειδικά όταν προκρίθηκα στον τελικό, κατέβηκα από τη σκηνή και τους είδα να κλαίνε. Ήταν πάντα δίπλα μου σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι. Ήξεραν τους στόχους που είχα βάλει και η εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision ήταν η στιγμή μου, η εκπλήρωση του στόχου που είχα βάλει.

Ήταν σαν να βλέπουν το δικό τους λουλούδι να ανθίζει. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Προέρχομαι από μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, ήταν πάντα το στήριγμά μου.

Μικρός ήμουν πολύ παχουλός, η γιαγιά μου με τάιζε πολύ και μου έκαναν bullying για το βάρος μου.

Έτρωγα πολύ και εξακολουθώ, απλά τώρα πια γυμνάζομαι. Και οι δύο γονείς μας έδωσαν πολλές ευκαιρίες σε μένα, τον αδελφό μου και την αδελφή μου ώστε να εξερευνήσουμε τι μας αρέσει περισσότερο. Μας έγραψαν σε μουσικό σχολείο, μας μύησαν στον αθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα