Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Η προσωπική μου ζωή είναι σαν τη δίαιτα. Κάθε Κυριακή λέω…από Δευτέρα»
TV Gossip

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Η προσωπική μου ζωή είναι σαν τη δίαιτα. Κάθε Κυριακή λέω…από Δευτέρα»

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Η προσωπική μου ζωή είναι σαν τη δίαιτα. Κάθε Κυριακή λέω…από Δευτέρα»

Όσα είπε για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Secret παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή.

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός ευρωβουλευτή;

Με μια βαλίτσα, ένα tablet και μια ομπρέλα στο χέρι, γιατί στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο βρέχει αρκετά. Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις επιτροπές, σε συναντήσεις με συνεργάτες και πάλι πίσω στο αεροδρόμιο. Ενα διαρκές τρέξιμο. Είναι σαν να συμμετέχεις σε μαραθώνιο, αλλά με ρυθμούς σπριντ.

Δηλαδή δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο, προσωπική ζωή;

Η προσωπική μου ζωή είναι σαν τη δίαιτα. Κάθε Κυριακή λέω ότι από Δευτέρα θα προσαρμόσω το πρόγραμμά μου, ώστε να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο. Να τον περάσω με τους φίλους μου και να συζητήσουμε τα πάντα, εκτός πολιτικής. Ακόμη ψάχνω αυτή τη Δευτέρα…

Μα, αυτό δεν είναι δύσκολο; Το δέχεται ο σύντροφός σας;

Εκ πείρας σάς λέω ότι δεν είναι εύκολο. Όμως, έχω κάνει τις επιλογές μου με πλήρη επίγνωση των θυσιών που απαιτούνται στο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Επιλογές που σέβονται όλοι όσοι με γνωρίζουν και με αγαπούν. Με στηρίζουν και είναι δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Η συντροφικότητα, άλλωστε, έχει και την έννοια της κοινής θυσίας. Αν κάποιος θέλει να είναι μαζί μου, θα πρέπει να κάνει αυτή την υποχώρηση. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να αγαπάει την Άννα, τον άνθρωπο και τη γυναίκα Άννα.

Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Θα σας απαντούσα «όχι», αλλά, επειδή «ποτέ μη λες ποτέ», σας υπόσχομαι, κυρία Σταμάτη, ότι θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθουν.

Πρόσφατα ανεβάσατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με τον γιο σας. Πείτε μας λίγα πράγματα γι’ αυτή τη σχέση.

Θα ακουστεί κλισέ, αλλά ο Χρήστος είναι η ζωή μου. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Είναι πια 20 ετών, σπουδάζει και προχωράει στη ζωή του αυτόνομα. Ανοίγει τα φτερά του. Η σχέση μας είχε βεβαίως σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε σχέση μαμάς – γιου. Θα σας έλεγα, όμως, ότι οι δύσκολες στιγμές είναι αυτές που έκαναν τη σχέση μας σήμερα τόσο δυνατή.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Πανικός στους πάγκους με την «αλλεργία» της Ζωής στο νερό – «Σου φαίνεται αστείο; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;»