Αντώνης Βλοντάκης: «Το θέατρο με ξεγύμνωσε και ένιωσα ανίσχυρος»
TV Gossip

Αντώνης Βλοντάκης: «Το θέατρο με ξεγύμνωσε και ένιωσα ανίσχυρος»

Αντώνης Βλοντάκης: «Το θέατρο με ξεγύμνωσε και ένιωσα ανίσχυρος»

Στο περιοδικό ΟΚ! μαζί με τη φαμίλια του μίλησε ο Ολυμπιονίκης του πόλο

Για το περιοδικό ΟΚ! φωτογραφήθηκαν ο Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του, οι οποίοι μας σύστησαν τα παιδιά τους, τη 18χρονη Ηλέκτρα, τη 17χρονη Μαλένα και τον 15χρονο Σπυρίδωνα.

Ο Ολυμπιονίκης του πόλο σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γιώργο Πράσινο αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και τον γάμο του με την Κορίνα Στεργιάδου.

Φτάσατε ποτέ να πείτε «δεν πάει άλλο μεταξύ μας»; Κορίνα: Ναι, έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχουμε περάσει από δυσκολίες. Όταν υπάρχει πραγματική αγάπη, το έχεις συνειδητοποιήσει και δεν θες να χάσεις αυτό που έχεις, ε, δεν έχεις να σκεφτείς και πολύ. Είναι εύκολο τελικά να συγχωρείς. Αντώνης: Τα βάλαμε κάτω, το παλέψαμε και είπαμε «δόξα τω Θεώ». Όταν αξίζει κάτι να σωθεί, σώζεται.

Αντώνη, συμμετέχεις στο πάνελ της εκπομπής Είμαστε μαζί με την Ελίνα Παπίλα τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Είσαι εξοικειωμένος με την τηλεόραση;

Αντώνης: Έχω ξαναβρεθεί σε πάνελ εκπομπής, της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha πριν από χρόνια. Είχε ενδιαφέρον αλλά έπρεπε να αποχωρήσω νωρίς γιατί το πόλο ήταν προτεραιότητά μου και έπρεπε να προετοιμαστώ για σημαντικούς αγώνες. Με την τηλεόραση έχω μια σχέση περίεργη. Ξεκίνησα Interview το 2010 από το πρώτο J2US στο Mega και έκτοτε χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορα. Μέσα σε όλα, έχω μετανιώσει και για κάποια «όχι» που είπα. Το ένα αφορά μια εκπομπή που υπάρχει ακόμη στην ελληνική τηλεόραση.

Έχουν σχολιάσει ότι η Ελίνα Παπίλα φαίνεται να σε ξεχωρίζει στον αέρα από την τετράδα του πάνελ.

Αντώνης: Δεν νιώθω ότι είμαι ο αγαπημένος της παρουσιάστριας. Νιώθω ωραία και καλά. Έχουμε μια ωραία ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είμαι παίκτης ομάδας και αν κάτι μου έμαθε ο αθλητισμός είναι πως οι ομάδες κερδίζουν. Είμαι τυχερός που έχω βρει άλλους τρεις ανθρώπους δί- πλα μου που μιλάμε την ίδια γλώσσα και δεν υπάρχει κομμάτι ανταγωνισμού.

Το 2014 έκανες την πρώτη σου απόπειρα ως ηθοποιός στη σειρά Τρίχες του ΑΝΤ1. Ακολούθησαν guests και τελευταία έπαιξες στα Γυναίκα χωρίς όνομα και Το αύριο μας ανήκει. Πώς σου προέκυψε η υποκριτική;

Αντώνης: Είμαι με μια λέξη πολυεργαλείο. (Γελάει.) Όλα αυτά επί της ουσίας δεν τα κυνήγησα, μου ήρ- θαν. Δεν πήγα σε κάστινγκ ή οντισιόν, ήρθαν από το πουθενά και με αιφνιδίασαν. Απλά είχα την τρέλα να πω «ναι» γιατί γουστάρω την πρόκληση. Ακόμη και θέατρο έκανα, το Tres στο Θέατρο Άλμα, αλλά δεν θα το ξανακάνω. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι ηθοποιός. Μπορώ να κάνω τηλεόραση γιατί υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, δηλαδή μπορεί να ξανακάνεις μια σκηνή μέχρι να το καταφέρεις. Αλλά το θέατρο με ξε γύμνωσε και ένιωσα ανίσχυρος.