Αντζελίνα Τζολί: Η σκοτεινή πλευρά της καλλονής του Χόλιγουντ
TV Gossip

Αντζελίνα Τζολί: Η σκοτεινή πλευρά της καλλονής του Χόλιγουντ

Αντζελίνα Τζολί: Η σκοτεινή πλευρά της καλλονής του Χόλιγουντ

Δύσκολα παιδικά χρόνια και ακόμα δυσκολότερα εφηβικά

Στα πλέον πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ ανήκει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία πέραν του ταλέντου έχει μαγέψει τα μήκη και τα πλάτη της γης με την σπάνια ομορφιά της.

Το όνομά της συνώνυμο του κάλλους: σαρκώδη χείλη, καθηλωτικό βλέμμα, σαγηνευτικό χαμόγελο, κι όμως η Αντζελίνα Τζολί, μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο λέει πως θα έπρεπε να είχε γεννηθεί άντρας.

Η Τζολί είναι γεμάτη αντιθέσεις. Φορά σμαραγδένια σκουλαρίκια 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και την ίδια ώρα επιλέγει το φόρεμα για τις Χρυσές Σφαίρες 10 λεπτά πριν βγει στο κόκκινο χαλί.

«Στις Χρυσές Σφαίρες 10 λεπτά πριν δεν είχα ούτε φόρεμα, ούτε κοσμήματα δεν είχα τίποτα. Ήμουν έτοιμη να πάω με τη ρόμπα μου και με τράβηξαν μέσα κατευθείαν».

Μπορεί να είναι το απόλυτο θηλυκό στο κόκκινο χαλί και την επόμενη στιγμή να ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου ως μάχιμη ακτιβίστρια.

Και ποιος δεν θυμάται τα περιβόητα φιαλίδια με αίμα στο λαιμό της ίδιας και του πρώην συζύγου της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

«Με αυτά τα μενταγιόν θα είμαστε για πάντα μαζί», έλεγαν.

«Το θέμα είναι πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Οπότε με αυτό τον τρόπο λέμε ο ένας τον άλλον ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι», είχε πει η ίδια.

Χώρισαν τρία χρόνια αργότερα.

Η αδυναμία στη σοκολάτα

Έχει αδυναμία στη σοκολάτα, κάτι που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της. «Σοκολάτα για τη μαμά. Ξέρεις οι μικρές απολαύσεις στη ζωή. Μου αρέσει η σοκολάτα».

Όταν δεν τρώει σοκολάτες, τρώει… αράχνες. Η απόλυτη Αμερικανίδα σούπερ σταρ μαγειρεύει, τρώει και σερβίρει στα παιδιά της έντομα, ταραντούλες και σκορπιούς.

Η σκοτεινή πλευρά

Δύσκολα παιδικά χρόνια και ακόμα δυσκολότερα εφηβικά.

«Είναι μπέρδεμα. Κι αν ένα από τα παιδιά μου βγει όπως ήμουν εγώ θα είναι πολύ δύσκολο».

Το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της αλλά και το συστηματικό bullying που δεχόταν στο σχολείο την οδήγησε –όπως λέει- σε μια έντονη εφηβική ζωή γεμάτη καταχρήσεις και ναρκωτικά.

Σε ακόμα πιο σκοτεινές στιγμές έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματίζεται.

«Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα πράγματα και για πολλούς λόγους θα μπορούσα να μην είμαι εδώ».

Η σχέση με τη μητέρα της

«Ο μοναδικός λόγος που βρίσκομαι σήμερα εδώ είναι η μητέρα μου», θα πει μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Και οι αντιθέσεις συνεχίζονται. Είχε πει πως αν δεν της έβγαινε η υποκριτική σκόπευε να ανοίξει γραφείο τελετών.

Το φιλί με τον αδελφό της

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της η Αντζελίνα Τζολί προκαλούσε με κάθε τρόπο, άλλοτε όντας διαχυτική με τους συντρόφους της, άλλοτε φιλώντας στο στόμα τον αδελφό της και άλλοτε επιδεικνύοντας την δεξιότητα που έχει με τα μαχαίρια.

Έτσι, μάλλον της έμοιαζε «παιχνιδάκι» ο ρόλος της Λάρα Κροφτ.

-Συλλέγω όπλα από μικρό κοριτσάκι. Και η μαμά μου.

-Πώς θα το εξηγήσεις όταν τα παιδιά σου μπουν στην εφηβεία και θα προσπαθείς να τους επιβληθείς και θα σου λένε «ξέρεις φορούσες αίμα γύρω από το λαιμό σου». Τι θα απαντάς;

-Θα απαντάω «Ναι, φορούσα».

Η σχέση με τα παιδιά της

Τα συνολικά 6 παιδιά της δεν θα μπορούσε παρά να τα μεγαλώνει με τον ίδιο αντισυμβατικό τρόπο με τον οποίο η ίδια ζει, ακόμα και την εποχή που η κόρη της Shiloh εξερευνούσε ακόμα το φύλο της.

«Θέλει να είναι “αγόρι”. Οπότε κόψαμε τα μαλλιά της. Θέλει να φοράει αντρικά ρούχα. Αισθάνεται τον εαυτό της, σαν τους αδελφούς της».

Στο ενεργητικό της έχει τρεις γάμους, τρία διαζύγια και 6 παιδιά. Κατά καιρούς είχε σαύρες και φίδια ως κατοικίδια αλλά και έναν θηλυκό αρουραίο.

Διαβάστε επίσης

Αντζελίνα Τζολί: Επιβιβάστηκε στην Christina O στο Κατάκολο – Τα βίντεο από τις μετακινήσεις της