Αποστολία Ζώη: «Αυτήν την περίοδο δεν έχω τον τέλειο άνδρα αλλά έχω την τέλεια σχέση…»
TV Gossip

Αποστολία Ζώη: «Αυτήν την περίοδο δεν έχω τον τέλειο άνδρα αλλά έχω την τέλεια σχέση…»

Αποστολία Ζώη: «Αυτήν την περίοδο δεν έχω τον τέλειο άνδρα αλλά έχω την τέλεια σχέση…»

ο νέο τραγούδι και η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Αποστολία Ζώη μίλησε για την προδοσία που θεωρεί θάνατο, για την τρέλα της να παίζει παιχνίδια με τους φίλους της, για τον ποιον θεωρεί τον τέλειο άνδρα.

Παράλληλα, αποκάλυψε στο okmag.gr και τη Μαρία Ρουμελιώτου, πτυχές της προσωπικής της ζωής, αφού όπως λέει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στη ζωή της αυτός ο τέλειος άνδρας…

Η προδοσία είναι θάνατος…

Θα σου πω 5 λέξεις και θέλω να μου απαντήσεις με το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό.

Έρωτας : Απογείωση!

Σεξ: Καλό θα είναι να είναι καλό! (γέλια)

Προδοσία: Θάνατος (τον θάψαμε τον μακρίτη)

Φόβος: Απώλεια.

Όνειρα: Βενζίνη πετρέλαιο.

Πώς αντιδράς σε μια προδοσία;

Αυτό που σου είπα θάνατος.

Έχει προδοθεί από σύντροφο ή φίλο;

Ναι έχω προδοθεί είναι η αλήθεια. Ακαριαία πεθαίνει μέσα μου. Εγώ αγαπάω απόλυτα. Τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, που νιώθω καλά μαζί τους. Ας πάρουν και το σπίτι μου και τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Αν ένας από αυτούς φτάσει να με προδώσει, είναι τόσο απόλυτη η αγάπη που είναι και τόσο απόλυτος ο θάνατος. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να υπάρξει επικοινωνία αφού ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος με έχει προδώσει.

Ποιος είναι για σένα ο τέλειος άνδρας;

Εμένα η βάση μου είναι η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη. Είμαι ένας άνθρωπος που την παρέχω στο έπακρο και το ίδιο ζητάω και από εκείνον. Αν είσαι με έναν άνθρωπο πιστεύω ότι έχεις κάνει την επιλογή σου.

Να υποθέσω ότι αυτή την περίοδο δεν έχεις τον τέλειο άνδρα; (γέλια)

Ναι αυτή την περίοδο δεν έχω τον τέλειο άνδρα αλλά έχω την τέλεια σχέση με τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων με αυτά που έχω. Βρίσκω χαρές σε πολύ μικρά πράγματα. Που έχω τα βασικά. Το ότι ξυπνάς το πρωί δεν είναι δεδομένο. Είμαι χαρούμενη με αυτά που έχω. Ειδικά μετά την απώλεια των γονιών μου, άρχισα να απλοποιώ την κατάσταση,

Πώς αντιδράς στο φλερτ στα social και στη ζωή; Νιώθεις αμηχανία;

Δεν έχω πολύ καλή σχέση με τα social media, τα αγαπώ και τα μισώ. Στο φλερτ δεν νιώθω αμήχανα. Αν με ενδιαφέρει ο άνθρωπος ανταποκρίνομαι αν δεν με ενδιαφέρει γινόμαστε φίλοι. Σέβομαι το πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος για μένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο okmag.gr