Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Είχα δει το νυφικό της Σίσσυς από την πρώτη μέρα»
TV Gossip

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Είχα δει το νυφικό της Σίσσυς από την πρώτη μέρα»

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Είχα δει το νυφικό της Σίσσυς από την πρώτη μέρα»

Το άλμπουμ από τον μαγευτικό γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Με μια ρομαντική τελετή, όπως την ονειρεύονταν –χωρίς να το ξέρει κανείς, παρά μόνο οι ελάχιστοι καλεσμένοι τους–, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στην Κωνσταντινούπολη.

« Στην επέτειο του “Όχι” είπαμε το μεγάλο “ναι”» ανέφερε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ στο ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

«Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Είχα δει το νυφικό της Σίσσυς από την πρώτη ημέρα. Μαζί πηγαίναμε στις πρόβες. Όταν είσαι οικογένεια με κάποιον, σημαίνει ότι είσαι σε όλα μαζί».

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της» αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ η Σίσσυ Τουμάση συμπλήρωσε: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέατης Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

Ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της εθνικής επετείου. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή φίλη της νύφης από το σχολείο Δάφνη Παππά, η οποία ταξίδεψε για τον γάμο από το Λονδίνο όπου ζει. Ο γαμπρός –με κοστούμι του σχεδιαστή Dimitris Petrou– περίμενε τη νύφη στην είσοδο του ναού, έχοντας πλάι του τους γονείς του, την επίσης ηθοποιό αδελφή του Ίριδα Πανταζάρα και τον αδελφό του Νίκο Πανταζάρα, που ήταν και ο φωτογράφος του γάμου. « Πριγκίπισσα Σίσσυ!» αναφώνησαν με ενθουσιασμό οι καλεσμένοι που υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη Σίσσυ Τουμάση, η οποία κατέφτασε στον ναό με νυφική δημιουργία από τον οίκο Pronovias by Athena\V και κοσμήματα Milonas Jewelry.

Το μυστήριο είχε γέλια, χαρά, σοβαρότητα και συγκίνηση. «Η Σίσσυ ήταν πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια του μυ- στηρίου. Εγώ ήμουν ο συγκινημένος της υπόθεσης. Ήθελα όμως να συγκρατηθώ και όλοι νόμιζαν ότι είχα άγχος, αλλά ήταν η συγκίνηση» εξομλογήθηκε στο ΟΚ! ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Όταν τον είδα να με περιμένει στην είσοδο του ναού, ένιωσα αγάπη και ασφάλεια. Στη διάρκεια της τελετής ήμουν απολύτως χαλαρή. Πράγματι, ο Αργύρης ήταν συγκι- νημένος και αγχωμένος, αλλά στην πορεία χαλάρωσε. Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα είχα άγχος για τον γάμο μέχρι και την προηγούμενη μέρα. Από εκεί και πέρα, μια φορά παντρεύεσαι, οπότε ήθελα να το χαρώ. Έτσι κι έγινε. Υπήρχε μεγάλη χαρά. Ήταν όλα παραμυθένια και περάσαμε όλοι τέλεια» περιέγραψε η νύφη.

Διαβάστε επίσης

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη