Μπέττυ Μαγγίρα: «Κι εκεί μπορεί να νιώσεις όλη την πίεση να σε καταβάλει»
TV Gossip

Μπέττυ Μαγγίρα: «Κι εκεί μπορεί να νιώσεις όλη την πίεση να σε καταβάλει»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Κι εκεί μπορεί να νιώσεις όλη την πίεση να σε καταβάλει»

Ο απολογισμός της πριν από την αυλαία της εκπομπής της

Τον δικό της απολογισμό έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα λίγο πριν από το φινάλε της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες συνοδευμένες από ένα μακροσκελές κείμενο αναλύοντας τις σκέψεις της.

«2 μέρες πριν το τέλος της 2ης χρονιάς……..Τα συναισθήματα ανάμεικτα!!!! Χαρα, γιατί τελειώνει η σεζόν και θα «διακοπαρουμε» καθώς η κούραση είναι μεγάλη αλλά και λύπη γιατί άλλη μια χρονια δύσκολη αλλά τόσο γεμάτη τελειώνει !! Μια χρονια με πολλή δουλειά , πολλές χαρές , δυσκολίες , εμπόδια και επιτυχίες!!! Είμαι τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που αγαπώ και περνάω τόσο καλά ! Σίγουρα δεν ειναι όλα πάντα ροδινα …. Αλλά έτσι ειναι η ζωη …. και παντα συνεχίζεται !!!

Κι εκεί μπορεί να νιώσεις ολη την πιεση να σε καταβάλει ! Να νιώθεις οτι «κουβαλάς» όλο το βάρος του κόσμου … στις πλάτες σου! Να πρέπει να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν εσενα και τους γυρω σου ! Μπορεί και όχι! Και ψάχνεις να βρεις κάπου να πιαστείς να στηριχτείς να άντλησεις δύναμη ! Η δύναμη όμως βρίσκεται μέσα μας και πρέπει να την ανακαλύψουμε εμείς οι ιδιοι και να την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα.

Αυτό όμως που δεν με έχει προδώσει ποτέ ειναι το ένστικτο μου! Και το ακολουθώ πάντα ! Αρκει να μου μιλησει!».