Britney Spears: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο – «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο»
TV Gossip

Britney Spears: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο – «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο»

Britney Spears: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο – «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο»

Η πρώτη της αναφορά μετά το διαζύγιο με τον σύζυγό της

Η Britney Spears χώρισε μετά από ένα χρόνο έγγαμου βίου με τον Sam Asghari με τις πληροφορίες να λένε πώς η πρώτη τον απάτησε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2016 σε γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο.

Η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με τη ΤΜΖ να μιλά για έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, εγώ και ο Σαμ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολλά του να είσαι με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί χώρισα.

Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που με συγκινούν και σας ευχαριστώ! Προσπαθώ να είμαι δυνατή για πολύ καιρό και το Instagram μου να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε!

Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και να αφήσω τα δάκρυά μου να κυλήσουν για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο πάντα έπρεπε να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν το “δυνατό στρατιωτάκι” του μπαμπά μου, θα με έστελνε σε μέρη ώστε να ζητήσω ιατρική βοήθεια. Τότε όμως, ήταν η στιγμή που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένειά μου. Υποτίθεται ότι με αγαπούσαν άνευ όρων, όχι υπό προϋποθέσεων.

Θα είμαι, λοιπόν, όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». Ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Η «άπιστη» Britney Spears και το διαζύγιο με τον Sam Asghari