Δανάη Λουκάκη: Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και μελέτη σεναρίου για την «Ηλέκτρα»
TV Gossip

Δανάη Λουκάκη: Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και μελέτη σεναρίου για την «Ηλέκτρα»

Δανάη Λουκάκη: Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και μελέτη σεναρίου για την «Ηλέκτρα»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Παύση από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα», έκανε η Δανάη Λουκάκη, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σχοινούσα.

Η ηθοποιός θα βρίσκεται στο καστ της νέας σειράς και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει τις διακοπές της είχε μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησε τη μελέτη του σεναρίου αφού σιγά σιγά επιστρέφει στην καθημερινότητα της πρωτεύουσας.

Με φόντο το ηλιοβασίλεμα του νησιού, το διάβασμά της γίνεται σίγουρα πιο απολαυστικό.

Η υπόθεση της σειράς και οι βασικοί ρόλοι

1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα.

Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της… Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί.

Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

«Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

Διαβάστε επίσης

«Ηλέκτρα»: Η Δανάη Λουκάκη μας δίνει μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς