Δανάη Μιχαλάκη: «Στην κόρη μου, στον άντρα μου…Τώρα είμαστε τρεις!»
TV Gossip

Δανάη Μιχαλάκη: «Στην κόρη μου, στον άντρα μου…Τώρα είμαστε τρεις!»

Δανάη Μιχαλάκη: «Στην κόρη μου, στον άντρα μου…Τώρα είμαστε τρεις!»

Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες με το μωράκι τους και ήδη τα λόγια τους είναι άκρως τρυφερά για το πλασματάκι που έφεραν στον κόσμο.

Η Δανάη Μιχαλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφία από την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες».

Αλλά και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέβασε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού και εξέφρασε ακόμη περισσότερο την εκτίμησή του απέναντί στις γυναίκες και σε όλο αυτό που βιώνουν στη γέννα.

«Οταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου.

Ευχαριστώ τον γιατρό μας @sotiristrompoukis τη μαία μας @stamvara καθώς και το προσωπικό του Ιασώ για τη φροντίδα και την στήριξη που παρείχαν στη γυναίκα μου. Στις γυναίκες μου».

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μιχαλάκη: Γέννησε το πρώτο της παιδί η ηθοποιός