Δανάη Μιχαλάκη: Βόλτες με την κορούλα της στο κέντρο της Αθήνας
TV Gossip

Δανάη Μιχαλάκη: Βόλτες με την κορούλα της στο κέντρο της Αθήνας

Δανάη Μιχαλάκη: Βόλτες με την κορούλα της στο κέντρο της Αθήνας

Η ανάρτησή της στο Instagram

Τις πρώτες της γιορτές ως μαμά θα περάσει η Δανάη Μιχάλακη αφού πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία, απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της μιας και έχει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία τους όπου έχουν κατέβει στο Καλλιμάρμαρο και απόλαυσαν τον καλό καιρό της πόλης.

«Βόλτα μαζί της», γράφει στην ανάρτησή της και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της είχε μοιραστεί τα πρώτα της λόγια, τα πρώτα της συναισθήματα αλλά και τη φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μιχαλάκη: Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της θα σε κάνει να «λιώσεις»!