Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν ήθελα να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για να είμαι στην τηλεόραση»
TV Gossip

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν ήθελα να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για να είμαι στην τηλεόραση»

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν ήθελα να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για να είμαι στην τηλεόραση»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου στο περιοδικό ΟΚ!

Η Δέσποινα Καμπούρη ανήκει στην παρέα του «Πάμε Δανάη» και λίγο πριν από το φινάλε για καλοκαίρι μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για το τηλεοπτικό της μέλλον, για τους λόγους που για χρόνια απείχε από την τηλεόραση αλλά και για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε.

Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, έχεις καταλήξει για του χρόνου; Έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό σου;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει ακόμη με το κανάλι. Περιμένω να δω αν και τι έχει αποφασιστεί και από εκεί και πέρα, αναλόγως, να το δούμε. Δεν έχω συμβόλαιο με το Mega. Και πέρσι και φέτος υπέγραψα ετήσια σύμβαση. Πάντα θέλω να είμαι σε ομάδες που με κάνουν να νιώθω όμορφα και δημιουργικά και αυτή είναι μια τέτοια ομάδα. Οπότε, ναι, θα ήθελα να συνεχίσω.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε είχαν κάνει να σταματήσεις από την τηλεόραση;

Έτυχε να βρεθώ σε συνθήκες που δεν ήταν οι καλύτερες για εμένα. Δεν ήμουν σε περιβάλλον που μπορούσα να ανθίσω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να δουλέψω στο Διαδίκτυο, πάλι ως δημοσιογράφος. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να δω τις δυνατότητές μου και αλλού, μια και δουλεύω στην τηλεόραση από τα 19 μου. Μου έκανε καλό τότε η αποστασιοποίηση από μια δουλειά που ήθελε πολλούς συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και γερό στομάχι. Δεν ήμουν σε θέση τότε να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για να λέω ότι είμαι στην τηλεόραση. Προτεραιότητά μου ήταν και είναι πάντα να είμαι καλά με τον εαυτό μου.

Έχεις μιλήσει και για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσες όταν γεννήθηκε η πρώτη σου κόρη.

Στην αρχή είχα μια τρομερή άρνηση να συνειδητοποιήσω αυτό που μου είχε συμβεί. Ευτυχώς, βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη και υποστήριξη. Με παρακίνησαν να συμβουλευτώ έναν ειδικό και να πάρω αγωγή. Ήταν μια περίοδος δύσκολη, που σε μένα κράτησε 9 μήνες. Αν σκεφτείς, όσο καιρό ήμουν έγκυος, άλλο τόσο μου πήρε να συνέλθω. Δεν συμβαίνει σε όλες τις γυ – ναίκες και δεν πρέπει να φοβούνται να γίνουν μαμάδες μην τυχόν και τους συμβεί. Ακόμη όμως και αν συμβεί, πρέπει να ξέρουν ότι είναι αντιμετωπίσιμο. Εγώ το έζησα, το ξεπέρασα και έκανα και δεύτερο παιδάκι