Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους
TV Gossip

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Ποια θα είναι η κουμπάρα

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως έγινε γνωστό μέσα από την αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και μάλιστα, όπως φαίνεται άμεσα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,  το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ ανάμεσα στους κουμπάρους θα είναι και μία παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, η Μαρία Βλάχου Άντελμαν.

Η εκλεκτή φίλη του γαμπρού από τη σχολή Μωραΐτη, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα, θεωρείται από τις σημαντικότερες εικαστικούς της γενιάς της, διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το πανεπιστήμιο Columbia και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

Η αναγγελία του γάμου της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φως των σπορ»:

«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία του γάμου.

Διαβάστε ακόμα

Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύεται τον Πέτρο Κόκκαλη – Η αναγγελία του γάμου τους