Δήμητρα Ματσούκα: Στηρίζει έμπρακτα τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, στο νέο πολιτικό του βήμα
TV Gossip

Δήμητρα Ματσούκα: Στηρίζει έμπρακτα τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, στο νέο πολιτικό του βήμα

Δήμητρα Ματσούκα: Στηρίζει έμπρακτα τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, στο νέο πολιτικό του βήμα

Δείτε τις φωτογραφίες

Λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 54α γενέθλιά του –στις 26 Φεβρουαρίου–, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα Κόσμος, που πρόκειται να συμμετάσχει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Από την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Ρομάντσο, επί της οδού Αναξαγόρα, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, δεν θα μπορούσε να λείπει η ηθοποιός σύζυγός του, Δήμητρα Ματσούκα.

«Είμαι πολύ περήφανη. Ήταν τυχαία η μέρα που ανακοινώθηκε το κόμμα του συζύγου μου, ίσως και όχι» σχολίασε χαμογελώντας η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα σχετικά με την αναγγελία της ίδρυσης του νέου κόμματος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ζευγάρι, μετά από επτά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε για τον σύζυγό της: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο να θέλω να περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είμαστε δύο άνθρωποι που θα κάναμε παρέα αν δεν ήμασταν σύζυγοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική, αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική.
Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Παραλίγο να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»