Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πήρε διαζύγιο χωρίς να το καταλάβει κανείς
TV Gossip

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πήρε διαζύγιο χωρίς να το καταλάβει κανείς

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Πήρε διαζύγιο χωρίς να το καταλάβει κανείς

Ο βουλευτής της ΝΔ και η Βίβιαν Σπανούδη αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους

Την απόφαση να χωρίσουν πήραν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη, χωρισμός εντελώς αθόρυβος, καθώς κανείς δεν το γνώριζε.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες καθώς και οι δυο τους βάζουν τα δυο τους παιδιά πάνω από όλα.

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο δημοφιλής πολιτικός για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ενώ για τους δύο γιους του, τον Φίλιππο και τον Ιάσονα, και για τη σχέση που έχει μαζί τους, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε πει: «Η σχέση μας είναι ιδανική. Έχουν μεγαλώσει πια. Είκοσι επτά ο Φίλιππος και είκοσι τεσσάρων ο Ιάσονας. Ο Ιάσονας ετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του και ο Φίλιππος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεγάλη επιτυχία και ξεκίνησε ήδη τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκείνο όμως που τους ξεχωρίζει είναι οι εξαίρετοι χαρακτήρες τους. Σε αυτό καθοριστική η συμβολή και των δυο μας, ιδιαίτερα της Βίβιαν».