Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Εικόνες φριχτές, φαρμακερές. Ένα μεγάλο “γιατί” μέσα μου»
TV Gossip

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Εικόνες φριχτές, φαρμακερές. Ένα μεγάλο “γιατί” μέσα μου»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Εικόνες φριχτές, φαρμακερές. Ένα μεγάλο “γιατί” μέσα μου»

Η επίσκεψή του στη Γυάρο

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο ηθοποιός θα συμμετέχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη σειρά του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών», υποδυόμενος τον ρόλο του Σίμου.

Ο Σίμος έχει νονά τη Βικτώρια και προβλέπεται να φέρει μεγάλη αναταραχή στις ζωές όλων, με τα μυστικά που κρύβει να είναι ορολογιακές βόμβες.

Ωστόσο, ο ηθοποιός κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα αποφάσισε να επισκεφθεί τη Γυάρο, τον τόπο που ορίστηκε ως φυλακή και ως εξορία πριν τη μεταπολίτευση.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

«”Όσοι δεν θυμούνται την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν”, είπε κάποτε ένας Ισπανός φιλόσοφος!

Εχθές επισκέφθηκα την Γυάρο! Εικόνες φριχτές, φαρμακερές ! Φυλακές πολέμου, τόπος εξορίας για αδέρφια από αδέρφια σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ιστορίας μας ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μέσα μου ! Αυτός που αγαπάει την πατρίδα του αγαπάει και τους ανθρώπους της πατρίδας του ! Ζούμε όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό, πατάμε το ίδιο χώμα, εκεί θα επιστρέψουμε. Όλοι.

Ποτέ να μην μας ξαναβρεί τέτοιο κακό να φροντίσουμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας ΔΙΑΡΚΩΣ !

Καλό θα ήταν να συντηρούνται τα απομεινάρια αυτής της φριχτής περιόδου να γίνει τόπος επισκέψιμος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

«Ο παράδεισος των κυριών»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β΄κύκλου και ιδού οι φωτογραφίες