Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν
TV Gossip

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης

Συνεχίζει να δίνει μάχη στο «Γ. Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς και έχουν γίνει ήδη δύο φορές απόπειρα αποσωλήνωσής του, χωρίς επιτυχία.

Ο 55χρονος τραγουδιστή και συνθέτης, παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφερε το νοσοκομείο: «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σήμερα στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή επεσήμανε πως «…έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο γι’ αυτές τις καταστάσεις που πρέπει να ακολουθήσει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κόκοτας: Όλη η αλήθεια για τα fake news που κυκλοφόρησαν, τη μαγνητική και όσα είπε η αδερφή του