Δημήτρης Μοθωναίος: «Όταν μίλησα για την κακοποίηση δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε»
TV Gossip

Δημήτρης Μοθωναίος: «Όταν μίλησα για την κακοποίηση δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε»

Δημήτρης Μοθωναίος: «Όταν μίλησα για την κακοποίηση δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε»

Η προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη της κακοποίησης

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο, Τύπος TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε δώσει σε πρωινή εκπομπή ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωσε όντας μικρός.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η δική σου προσωπική εξομολόγηση για την κακοποίηση;

Ναι, έπαιξε ρόλο. Ήταν κάτι αυθόρμητο και δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε. Δεν είχα φανταστεί αυτό που συνέβη. Ένιωσα την ανάγκη να το πω.

Πώς είσαι στην καθημερινότητα;

Είμαι πολύ ανοιχτός, αλλά όχι μόνιμα. Έχω περιορισμένο κύκλο ανθρώπων. Δεν βγαίνω πολύ συχνά, είμαι πειθαρχημένος και ας μη μου φαίνεται. (γέλια)

Χώρος για προσωπική ζωή και σύντροφο;

Πάντα υπάρχει. Ότι ωράριο κι αν είχα, πάντα είχα χρόνο και διάθεση για συντροφικότητα.

Τη νέα τηλεοπτικό σεζόν, θα τον απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία», σε έναν ρόλο – κλειδί για την υπόθεση του έργου.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Συνδέσεις» έδωσε και πληροφορίες για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

«Τον προηγούμενο χειμώνα τον περάσαμε σε μια παραλία. Ξεκινήσαμε γυρίσματα τον προηγούμενο Οκτώβριο στα Μάταλα και σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Αφορά την περίοδο του 1969-1970 και δεν είναι ένα προϊόν αρχείου. Είναι μια σύγχρονη δουλειά! Παίζουν πολλοί καταπληκτικοί συνάδελφοι.

Παρακολουθούμε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Έχουμε άδεια στο εσωτερικό των σπηλιών στα Μάταλα. Παρακολουθούμε την κοινότητα των χίπις και του χωριού και πώς η διάδραση αυτή επηρεάζεται από ένα έγκλημα και μια έντονη ερωτική ιστορία. Φοβάμαι ότι είμαι μέρος αυτής της καλοκαιρινής ιστορίας.

Για πρώτη φορά είμαι χαρούμενος γιατί ο ρόλος μου είναι πολύ φωτεινός. Είναι χίπι, ελεύθερο πνεύμα, είναι γιατρός που εργάζεται αφιλοκερδώς».

Διαβάστε επίσης

«Η παραλία»: Ένα έγκλημα και μια ερωτική ιστορία που «σημαδεύει» τα Μάταλα