Δημήτρης Παπανώτας: Τα… γυρίζει για Κασσελάκη – «Είπα μια κουβέντα παραπάνω…»
TV Gossip

Δημήτρης Παπανώτας: Τα… γυρίζει για Κασσελάκη – «Είπα μια κουβέντα παραπάνω…»

Δημήτρης Παπανώτας: Τα… γυρίζει για Κασσελάκη – «Είπα μια κουβέντα παραπάνω…»

Ο δημοσιογράφος θεωρεί ακόμα ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας

Νέα ανάρτηση πραγματοποίησε στα social media ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά το σχόλιο που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ύστερα από τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση του αρχηγού του κόμματος, ο Δημήτρης Παπανώτας σε σχόλιο σε ανάρτησή του, έγραψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, για ηγέτης δεν κάνει».

«Πυρά» Παπανώτα κατά Κασσελάκη: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι, όχι για ηγέτης»

Λίγες ώρες αργότερα φάνηκε να μετανιώνει και προχώρησε σε νέα ανάρτηση, παίρνοντας πίσω το συγκεκριμένο καυστικό σχόλιο.

Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση.

Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση. Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις.

Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς», αναφέρει σε νέα του ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμα

Νόνη Δούνια για Παπανώτα: «Μου έκανε προσωπική επίθεση. Ποιος είναι ο κύριος που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ;»