Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πάλεψα για την παιδική προστασία άγαμη και άτεκνη»
TV Gossip

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πάλεψα για την παιδική προστασία άγαμη και άτεκνη»

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πάλεψα για την παιδική προστασία άγαμη και άτεκνη»

Η στήριξή της στην Σοφία Ζαχαράκη

Κύμα υποστήριξης έχει δημιουργηθεί για τη Σοφία Ζαχαράκη, η οποία δέχτηκε χυδαία επίθεση από τον Θάνο Τζήμερο, με τη Δόμνα Μιχαηλίδου να τη στηρίζει μέχρι τέλους.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της, η Σοφία Ζαχαράκη δέχτηκε χυδαία σχόλια από τον Τζήμερο αναρωτώμενος πώς γίνεται να αναλάβει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένεια μια «άγαμη και άτεκνη».

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσα από μια ανάρτησή της δήλωσε έμπρακτα την στήριξή της στη κ. Ζαχαράκη καταρρίπτοντας κάθε μπούλινγκ που δέχεται μια γυναίκα.

«Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως “άγαμη και άτεκνη” είναι “αδιανόητο” να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας).

Πάλεψα για την παιδική προστασία τέσσερα χρόνια. Άγαμη και άτεκνη.

Αγωνίστηκα για τα παιδιά και νιώθω αποστροφή στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων. Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση. Αυτά χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν αναχρονιστικά κατάλοιπα».