Δούκισσα Νομικού και L’Oréal Paris στο κόκκινο χαλί των Καννών: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ambassador του brand
TV Gossip

Δούκισσα Νομικού και L’Oréal Paris στο κόκκινο χαλί των Καννών: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ambassador του brand

Δούκισσα Νομικού και L’Oréal Paris στο κόκκινο χαλί των Καννών: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της ambassador του brand

Η L'Oréal Paris στηρίζει τις γυναίκες στον κινηματογράφο και προάγει τη γυναικεία ενδυνάμωση

Στις Κάννες βρέθηκε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου ως ambassador της L’Oréal Paris στην Ελλάδα.

Το γνωστό brand ομορφιάς ήταν για 27η χρονιά επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών, στηρίζοντας τις γυναίκες στον κινηματογράφο και παρουσιάζοντας καινοτομίες στην ομορφιά, στην πιο σημαντική παγκόσμια συγκέντρωση της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η Ελληνίδα καλλονή ξεχώρισε με τα looks της ανάμεσα στις λαμπερές προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης που έδωσαν το «παρών».

Mάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη θρυλική Jane Fonda και να της πάρει συνέντευξη.

«Ήταν τιμητική στιγμή για εμένα η συνάντηση με την Jane Fonda»

Η Δούκισσα, ως πρέσβειρα της L’Oréal Paris στην Ελλάδα, εκπροσώπησε τη χώρα μας στις Κάννες, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες και επικοινωνώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις του brand στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, με μία εντυπωσιακή δημιουργία σε μαύρο χρώμα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

Τα red carpet look της έγιναν όπως είναι λογικό εξ ολοκλήρου με προϊόντα L’Oréal Paris καθώς οι πρεσβευτές του brand φορούν εμβληματικά make up looks, που έχουν φτιαχτεί σχολαστικά με τα τελευταία λανσαρίσματα της μάρκας, όπως η νέα Panorama Mascara.

(Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

(Photo by Gisela Schober/Getty Images)

(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Η Δούκισσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών με την οικογένεια της L’Oréal Paris, περπατώντας στο κόκκινο χαλί μαζί με σημαντικές προσωπικότητες που συνδέονται με τη μάρκα. Ήταν μία μαγική βραδιά με επίκεντρο εμάς, τις γυναίκες. Ήταν συγκινητική και τιμητική στιγμή για εμένα η συνάντησή μου με την Jane Fonda με την οποία είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση».

L’Oréal Paris Lights on women Award: Μια γιορτή για τη γυναικεία δημιουργικότητα

Για 4η χρονιά, η κορυφαία μάρκα ομορφιάς παρουσίασε το L’Oréal Paris Lights on Women Award, που ξεκίνησε το 2021 για να εξισορροπήσει την ανισότητα στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Αυτό το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στις ανερχόμενες γυναίκες σκηνοθέτριες μικρού μήκους, μέσα από την επίσημη συλλογή μικρού μήκους ταινιών των Καννών – κατηγορία που δημιουργήθηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ, κριτή και πρέσβειρα της L’Oréal Paris, Kate Winslet.

Η λαμπερή «οικογένεια» της L’Oréal Paris στις Κάννες

Καλεσμένες της L’Oréal Paris στο Φεστιβάλ των Καννών 2024 ήταν και φέτος εμβληματικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που ενσαρκώνουν την ομορφιά και την ενδυνάμωση.

Στόχος ήταν να μεταφέρουν στο κόκκινο χαλί το μήνυμα της αυτοεκτίμησης στο οποίο η L’Oréal Paris είναι βαθιά αφοσιωμένη.

Σταρ όπως η Eva Longoria, η Heidi Klum, η Leïla Bekhti, η Jane Fonda, η Aishwarya Rai, η Cindy Bruna, η Yseult, η Luma Grothe κ.ά. εκπροσώπησαν την εταιρεία με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Η Eva Longoria στο κόκκινο χαλί των Καννών (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Η Heidi Klum στην πρεμιέρα της ταινίας  Τhe Second Act στις Κάννες (Photo by Gisela Schober/Getty Images)

Η μεγάλη κυρία του σινεμά, Jane Fonda στην πρεμιέρα της ταινίας The Second Act στις Κάννες (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)