Έφη Αχτσιόγλου: Ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται – «Ζητώ από τον Κασσελάκη να πάρει θέση»
TV Gossip

Έφη Αχτσιόγλου: Ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται – «Ζητώ από τον Κασσελάκη να πάρει θέση»

Έφη Αχτσιόγλου: Ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται – «Ζητώ από τον Κασσελάκη να πάρει θέση»

«ΓΙα όλα υπάρχει ένα όριο», είπε εκνευρισμένη στο βίντεό της η υποψήφια για την αρχηγεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε η Έφη Αχτσιόγλου για να δώσει απαντήσεις σε δημοσιεύματα που την κατηγορούν ότι υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε στο βίντεό της και ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση, καθώς έχει βρεθεί και ο ίδιος στην ίδια θέση.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από τη πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο ενός ισχυρού άντρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε στη θέση ευθύνης.

Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ και μάλιστα μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος μου», είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες, που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες.

Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό», συνέχισε.

Για να καταλήξει: «Για αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντι τους. Όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην παράταξη μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιο μου Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο, που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. Να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

Διαβάστε ακόμα

Κασσελάκης: Ενοχλημένος με το ρεπορτάζ για την υποτιθέμενη «νεοδημοκράτισσα» γιαγιά του