Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Τα χρόνια που θα έπαιζα την ενζενί πέρασαν. Μικρό το κακό»
TV Gossip

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Τα χρόνια που θα έπαιζα την ενζενί πέρασαν. Μικρό το κακό»

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Τα χρόνια που θα έπαιζα την ενζενί πέρασαν. Μικρό το κακό»

Όσα είπε για τη μητρότητα και το θέατρο

Στο monopoli.gr και τη Στέλλα Χαράμη παραχώρησε συνέντευξη η Ευσταθία Τσαπαρέλη, την οποία και απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά, Η παραλία.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα αλλά και το πώς επέστρεψε ξανά στα θεατρικά δρώμενα ούσα μητέρα.

«Έγινα νέα μητέρα και έχω έναν γιο 12 ετών. Απείχα από το θέατρο σχεδόν έξι χρόνια. Η επαγγελματική εξέλιξη έχει διευρυνθεί μέσα μου, ως έννοια. Γενικά, βλέπω τον εαυτό μου και την εξέλιξη μου ολιστικά. Αποκόμισα την γνωριμία με τον γιο μου. Αποκόμισα εικόνες και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας. Ανακάλυψα απίστευτα ψυχικά βάθη. Αποκόμισα έναν σύντροφο ζωής, που ασίγαστα με συντροφεύει σε αυτό το ταξίδι και μαθαίνουμε μαζί, αποτυγχάνουμε μαζί, τα καταφέρνουμε μαζί. Τα χρόνια που θα έπαιζα την ενζενί πέρασαν. Μικρό το κακό.

Μεγάλωσα μέσα από τη μητρότητα. Διευρύνθηκα ως άνθρωπος, ως ηθοποιός και δυνάμωσα ως επαγγελματίας. Είναι, πράγματι, περίοδοι που η μητρότητα και η δουλειά συγκρούονται. Αλλά, έτσι είναι αυτά. Ισορροπείς τις δυνάμεις σου, τις ανάγκες σου, τα θέλω και τα πρέπει. Αφήνεις μοιραία κάποια κενά. Επανέρχεσαι για να τα καλύψεις. Ή ζεις με την αποδοχή πως κάποια πράγματα δεν θα τα καταφέρεις. Και συνεχίζεις. Άλλοτε δύσκολα, άλλοτε εύκολα αλλά συνεχίζεις. Κρατάς. Γιατί είσαι πάνω απ’ όλα γονιός.

Έπρεπε να συστηθώ ξανά από την αρχή. Σύντομα, όμως, προσπάθησα να φύγω από αυτή την αγωνία να με δουν οι άλλοι. Επικεντρώθηκα στο να ξαναβρώ εγώ τη σχέση μου με το θέατρο και την υποκριτική. Να ξαναγνωριστούμε. Ήταν από τις πιο όμορφες περιόδους αυτή. Όταν πήγα στο σεμινάριο του Θωμά Μοσχόπουλου, ένιωθα σαν παιδάκι σε παιδική χαρά. Χωρίς προσδοκίες, χωρίς αγωνία, μόνο χαρά! Να με ανακαλύψω σκηνικά από την αρχή».

Για να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη επισκεφθείτε το monopoli.gr