Έλενα Ράπτη: Βόλτα με τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας
TV Gossip

Έλενα Ράπτη: Βόλτα με τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας

Έλενα Ράπτη: Βόλτα με τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας

Η γνωστή πολιτικός τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της

Βόλτα στην Αθήνα με τον πατέρα της απόλαυσε πρόσφατα η Έλενα Ράπτη.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε την πολιτικό με τον πατέρα της Δημήτρη το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Πανεπιστημίου, κατά την αναχώρησή τους από το Athénée όπου γευμάτισαν με την παρέα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)


Σύμφωνα με πηγή του ΟΚ!, δεν ήταν μαζί τους ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντής του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος, με τον οποίο η πολιτικός είναι σε σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Είμαι ευγνώμων για τους γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όσα έχω μάθει δίπλα του είναι πολύτιμα. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ταυτόχρονα βαθύτατα πολιτικοποιημένος. Καθημερινά κουβεντιάζουμε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο ΟΚ! η υφυπουργός Τουρισμού τον Απρίλιο του 2021.

«Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα μέχρι σήμερα. Εκείνος μου έδωσε δύναμη να προχωρήσω σε ηλικία 22 ετών. Είναι “η ψυχή” του πολιτικού μου γραφείου. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου και η αδελφή μου είναι το καταφύγιό μου».

Διαβάστε επίσης

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Το σπάνιο στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στη Μάνη