Ελένη Τσολάκη: «Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με αγχώνει»
TV Gossip

Ελένη Τσολάκη: «Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με αγχώνει»

Ελένη Τσολάκη: «Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με αγχώνει»

Όσα είπε λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο ΟΡΕΝ

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη και της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, όπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 09:50.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο okmag.gr λίγο πριν από την πρεμιέρα και μιλά και για τη δημοσιογραφική της ομάδα.

Είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού»;

Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Υπάρχει πολύ άγχος, όπως είναι άλλωστε φυσιολογικό. Κάθε φορά, σε κάθε πρεμιέρα και κάθε νέα αρχή συμβαίνει αυτό. Από την άλλη πλευρά, αυτό που πιστεύω και με έχει διδάξει η εμπειρία είναι πως μετά τα πρώτα δέκα λεπτά που θα μπούμε στο πλατό και θα αποκτήσουμε μια ροή, θα χαλαρώσουμε. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε μια ωραία εκπομπή που θα αρέσει στον κόσμο.

Φοβάσαι τον ανταγωνισμό;

Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που με αγχώνει και αγχώνει κάθε επαγγελματία που είναι σε αυτή τη δουλειά. Από την άλλη πλευρά, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει ως επικεφαλής της ομάδας, αλλά και όλη την ομάδα είναι να κάνουμε ωραίες εκπομπές, που να τις χαίρεται ο κόσμος, να αφορούν τον κόσμο και να τον κάνουν να περνά καλά για τρεις ώρες κάθε μέρα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να προβλέψω και να κατευθύνω τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο κόσμος επιλέγει και αποφασίζει.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη επισκεφθείτε το okmag.gr